Prima Pagina iOS 11 iOS 11 Activation Lock a fost Spart – VIDEO

iOS 11 Activation Lock a fost Spart – VIDEO

5

iOS 11 Activation Lock a fost “spart” din cauza unei probleme de functionare pe care versiunile beta ale sistemului de operare le au in momentul de fata. In clipul video de mai jos puteti vedea cum a reusit cineva sa obtina acces la datele din iPhone si iPad si sa foloseasca unele aplicatii in iOS 11, desi respectivele terminale sunt blocate cu Activation Lock.

Problema este activa in momentul de fata in versiunile beta 1 si beta 2 ale iOS 11, deci o puteti activa in momentul de fata pentru a folosi unele aplicatii pe iPhone sau iPad. Accesul este oferit pentru putine aplicatii cand Activation Lock este activ, dar puteti folosi Safari pentru navigare pe internet in iOS 11, fara a putea face logare in iCloud, iMessage, sau aplicatia Files, Fisiere.

Desigur ca nu aveti acces la ecranul principal de aplicatii din iOS 11, dar cu putina indemanare puteti accesa aplicatiile din dock-ul iPhone sau ipad pentru a face multe lucruri, inclusiv apeluri telefonice. Practic, aceste buguri transforma un terminal inutil blocat cu Activation Lock intr-un terminal relativ utilizabil in iOS 11 pentru unele functii.

Aceasta problema de securitate existenta in iOS 11 ne arata ca toti cei care au Activation Lock activat in momentul de fata pot avea multe dintre date accesate. Desigur ca din moment ce iOS 11 este oferit in versiune beta, iar clipul video de mai sus descrie problema, ea va fi rezolvata de catre compania Apple, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.