Prima Pagina Samsung Samsung dezvolta baterii ultra-sigure

Samsung dezvolta baterii ultra-sigure

Samsung are in dezvoltare baterii ultra-sigure pentru smartphone-urile pe care le vinde in intreaga lume, subsidiara sa, Samsund SDI, ocupanduse de acest proiect. Conform unui manager al Samsund SDI, compania spera ca in 1 sau 2 ani sa aiba baterii care nu pot exploda, acestea asigurand utilizatorii de faptul ca smartphone-urile vor fi 100% sigure pentru utilizare indiferent de situatie.

Managerul Samsung recunoaste si faptul ca tehnologia pe care compania o dezvolta este similara cu cea pe care o subsidiara a LG o are in dezvoltare tot pentru baterii. Practic, aceste baterii, numite solid-state, ar trebui sa fie suficient de stabile indiferent de conditiile de folosire pentru a fi utilizate in asa fel incat sa nu se umfle si sa nu ia foc in mod spontan, cum se intampla la Samsung Galaxy Note 7.

Aceste baterii pe care le dezvolta Samsung sunt fabricate folosind electrozi solizi in locul celor lichizi, deci riscul de aprindere este cu mult mai mic pentru ele. Bateriile pentru smartphone explodeaza, in genera, cand lichidul din ele intra in contact cu aerul sau apa, iar noile baterii dezvoltate de catre Samsung nu ar avea aceasta problema, deci nu ar avea de ce sa explodeze.

See pare ca toate problemele de anul trecut privind exploziile Samsung Galaxy Note 7 au motivat compania Samsung sa dezvolte baterii mult mai sigure pentru smartphone. Daca ei vor reusi sa le integreze intr-un smartphone inainte concurentei, implicit Apple, LG, HTC, etc, atunci vor avea un avantaj foarte mare si ar putea genera vanzari mai mari decat restul.

“Our technological level to produce a solid-state battery for smartphones will be mature enough in one to two years. However, it depends on Samsung Electronics whether it will be used for phones. As far as I know, the level of battery technology of our rival firm (LG Chem) is also similar to us.”

Samsung baterii sigure

 • Srb Srb

  Samsung dupa LG

 • BurN®

  La cum o lauda unii pe aici sau prin alte locuri ca samsung e cea mai ce ca e monopol in lume ce e cea mai mare firma de tot felul ca are hangare cât România și etc ca taie și spânzura pe oriunde, nu e in stare sa pună niște kkkturi de bateri și sa facă un telefon premium cap-coada! Da samsung e ceva colosal in lume dar pe partea de telefoane e departe a fi un brand premium! Poate pe viitor cine știe când va dispărea Apple :))

 • Viorel Predatorul

  Bravo Samsung! De inovațiile tale se vor bucura și alte companii, și în ultimă instanță noi, consumatorii!

 • Srb Srb

  Samsung e ok la componente nu la produse
  Si asa va ramane pt ca deh

 • Srb Srb

  Samsung nu inoveaza, a spus-o si managerul ca LG inoveaza aceste lucruri,samsung doar copiaza reteta

 • iobau

  Srb profitul profitul, asta e imp. Cine copiaza pe cine, cine se cearta cu cine, cine e frumos si cine nu, nu intereseaza companiile si actionarii. Atata timp cat aduci plus valoare ……

 • Srb Srb

  corect dar profitul in ziua de azi, nu mai tre adus in discutie, punct. E ceva natural, si standard pt orice companie ca el sa existe si sa fie nr1 ca interes. care este interesul nr2 al fiecarui companii este intrebarea esentiala?!
  La apple este produsul

 • iobau

  Interesul 1 = Interesul 2= interesul 3 …… Satisfactia actionarilor. Srb, in principiu sunt de acord cu unele idei ale tale, dar daca tu crezi ca lui apple, samsung, huawei, coca cola, pepsi etc ii pasa de noi, te inseli amarnic. Sunt produse care se vand invariabil, prin subjugare subconstientului nostru.

 • Real

  Adica profitul.
  Boss nu uita ca totul se reduce la profit.
  Apple nu e diferita.

 • Srb Srb

  mai citeste 1data exact ce am scris, word by word

 • Misu Carmol

  Bravo! Excelenta veste!

 • Srb Srb

  Nu ai inteles nimic din ce am scris. E ca si cum ai spune si trebuie mentionat faptul ca omului ii pasa de oxigen…wtf logic ca ii pasa pt ca este esential pt existenta sa ,este exact aceeasi chestie cu profitul etc.. din acest motiv nu mai trebuie mentionat. Si da companiilor trebuie sa le pese de consumatori ca altfel nu ar mai fi in business
  Sper acuma ca ai inteles si ca am fost mai explicit 🙂

 • Viorel Predatorul

  Pentru oamenii normali este o veste excelentă. Pentru restul, este o veste tristă.

 • V.P

  Taci ma !!

 • Srb Srb

  Managerul samsung a zis asta. Doamne cat de infantil esti