WhatsApp – Citeste Mesaje Fara Confirmare de Citire

WhatsApp poate fi modificata pentru a nu trimite confirmari de citire la mesaje, pentru a fi protejata cu o parola, sau pentru a trimite mesajele prin email.

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe planeta, ea avand in momentul de fata nu mai putin de 1.2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume. Aplicatia WhatsApp are si foarte multe functii pentru cei care o folosesc lunar, insa desigur ca nu toate dintre acestea sunt chiar pe placul tuturor celor care le folosesc, iar aici intervine un tweak numit F.Y.A Hack WhatsApp.

Cu ajutorul .Y.A Hack WhatsApp putem modifica aplicatia WhatsApp astfel incat sa putem citi mesajele fara ca persoana care le-a trimis sa poata vedea ca le-am citit. Aplicatia WhatsApp ne va afisa offline tot timpul, asa ca prietenii nostri nu vor sti nici cand intram online, asa ca putem sa vorbim cu cineva fara ca altii sa stie ca folosim aplicatia in respective momente.

In continuare, acest tweak ne permite sa sti primim pe email orice mesaje trimise de catre prietenii nostri, deci nu va mai trebui sa deschidem deloc aplicatia. Respectivele email-uri vor contine informatii privind persoana care ne-a trimis mesajele pe WhatsApp, ora la care ele au fost primite si cam atat, dar asta este si tot ceea ce avem nevoie de la o asemenea functie.

Mergand mai departe, aceasta aplicatie ne permite sa protejam toate mesajele din aplicatia WhatsApp cu o parola, astfel incat nimeni sa nu le poata accesa daca nu o stie. Parola pe care o setam pentru WhatsApp folosind acest tweak va fi criptata la 256 de biti, deci va fie xtrem de greu de spart in cazul in care o persoana ne fura iPhone-ul si ar vrea sa citeasca mesajele.

whatsapp mesaje confirmare citire

In final, tweak-ul are si un meniu de setari special care permite ascunderea lui din aplicatia de setari a iOS, astfel incat nimeni sa nu stie ce fel de protectie avem pentru WhatsApp. F.Y.A Hack WhatsApp este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone.

11 COMENTARII

  1. Jailbreak în ios 11… Dacă nu apare în primele versiuni, nu o sa apară, pentru ios 10 a murit. Ma refer pentru cei bineînțeles cu IP 7.