Samsung Galaxy Note 8 – Mai Scump decat iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus, versiunea cu 128 GB spatiu de stocare urmand a avea un pret colosal cand va ajunge pe piata.

18

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus in momentul in care va fi lansat pe pietele globale, sau cel putin asta sugereaza un zvon aparut in cursul zilei de ieri. V-am spus ieri ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in doua versiuni, una cu 64 GB spatiu de stocare si o a doua cu 128 GB spatiu de stocare.

Vorbim despre o premiera pentru Samsung Galaxy Note 8 din acest punct de vedere, deoarece Samsung a oferit pana acum o singura optiune pentru spatiul de stocare. Acelasi lucru se intampla cu Samsung Galaxy S8 Plus, iar Samsung Galaxy Note 7 anul trecut a fost vandut in doar o versiune cu spatiu de stocare, asa ca schimbarea pentru Samsung Galaxy Note 8 este interesanta.

Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB spatiu de stocare ar urma sa coste 1000 de dolari, sau minim 1000 de euro, un pret foarte mare. Modelul cu 128 GB spatiu de stocare al Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa coste 1100 de dolari, sau peste 1100 de euro, iar aici Samsung deja intra in materie de recorduri de pret pentru propriile produse.

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus

Daca versiunea cu 128 GB spatiu de stocare a Samsung Galaxy Note 8 va fi vanduta cu 1100 de dolari, sau euro, atunci ea va fi mai scumpa decat un iPhone 7 Plus echivalent. Acum Apple vinde iPhone 7 Plus 128 GB la pretul de 1000 de dolari, sau euro, modelul cu 256 GB spatiu de stocare costand 1100 de dolari, sau euro, asa ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie mai scump decat un terminal cu spatiu dublu de stocare.

Diferenta de la 128 GB la 256 GB este una foarte mare, iar avand in vedere pretul preconizat pentru Samsung Galaxy Note 8, multi fani s-ar putea gandi de serios inainte de a-l cumpara. Cei de la Apple au mai fost in situatii similare in fata Samsung, dar cu spatiu mai putin de stocare, Samsung Galaxy Note 8 fiind acum intr-o postura complet noua, inclusiv pentru cei de la Samsung.

samsung galaxy note 8 scump iphone 7

Samsung nu a mai avut pana acum smartphone-uri chiar atat de scumpe, iar desi Samsung Galaxy Note 8 este dedicat mediului business, ar putea avea probleme in a atrage clienti. Cei de la Samsung au crescut serios perturile terminalelor in ultimii ani, iar cu Samsung Galaxy Note 8 incearca sa ajunga din urma Apple, pentru a face si mai mult profit de pe urma produselor.

Voi ce parere aveti, va avea succes un Samsung Galaxy Note 8 care costa minim 1000 de euro si va fi mai scump decat un iPhone echivalent ?