Samsung Galaxy Note 8 – Mai Scump decat iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus, versiunea cu 128 GB spatiu de stocare urmand a avea un pret colosal cand va ajunge pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus in momentul in care va fi lansat pe pietele globale, sau cel putin asta sugereaza un zvon aparut in cursul zilei de ieri. V-am spus ieri ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in doua versiuni, una cu 64 GB spatiu de stocare si o a doua cu 128 GB spatiu de stocare.

Vorbim despre o premiera pentru Samsung Galaxy Note 8 din acest punct de vedere, deoarece Samsung a oferit pana acum o singura optiune pentru spatiul de stocare. Acelasi lucru se intampla cu Samsung Galaxy S8 Plus, iar Samsung Galaxy Note 7 anul trecut a fost vandut in doar o versiune cu spatiu de stocare, asa ca schimbarea pentru Samsung Galaxy Note 8 este interesanta.

Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, Samsung Galaxy Note 8 cu 64 GB spatiu de stocare ar urma sa coste 1000 de dolari, sau minim 1000 de euro, un pret foarte mare. Modelul cu 128 GB spatiu de stocare al Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa coste 1100 de dolari, sau peste 1100 de euro, iar aici Samsung deja intra in materie de recorduri de pret pentru propriile produse.

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai scump decat iPhone 7 Plus

Daca versiunea cu 128 GB spatiu de stocare a Samsung Galaxy Note 8 va fi vanduta cu 1100 de dolari, sau euro, atunci ea va fi mai scumpa decat un iPhone 7 Plus echivalent. Acum Apple vinde iPhone 7 Plus 128 GB la pretul de 1000 de dolari, sau euro, modelul cu 256 GB spatiu de stocare costand 1100 de dolari, sau euro, asa ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie mai scump decat un terminal cu spatiu dublu de stocare.

Diferenta de la 128 GB la 256 GB este una foarte mare, iar avand in vedere pretul preconizat pentru Samsung Galaxy Note 8, multi fani s-ar putea gandi de serios inainte de a-l cumpara. Cei de la Apple au mai fost in situatii similare in fata Samsung, dar cu spatiu mai putin de stocare, Samsung Galaxy Note 8 fiind acum intr-o postura complet noua, inclusiv pentru cei de la Samsung.

samsung galaxy note 8 scump iphone 7

Samsung nu a mai avut pana acum smartphone-uri chiar atat de scumpe, iar desi Samsung Galaxy Note 8 este dedicat mediului business, ar putea avea probleme in a atrage clienti. Cei de la Samsung au crescut serios perturile terminalelor in ultimii ani, iar cu Samsung Galaxy Note 8 incearca sa ajunga din urma Apple, pentru a face si mai mult profit de pe urma produselor.

Voi ce parere aveti, va avea succes un Samsung Galaxy Note 8 care costa minim 1000 de euro si va fi mai scump decat un iPhone echivalent ?

18 COMENTARII

  1. Ieri m-am jucat cu un samsugea muchie 7 , il are un amic. Avea un lag in meniul photos de toata jena . El spunea ca are lag pt ca a instalat antivirus … pfff ce androisti si samsugisti dubiosi cu lag .
    ???

  2. Zaone,modifica titlul te rog din “Samsung Galaxy Note 8-Mai scump ca iPhone 7” in “Samsung Galaxy Note 8-Mai scump ca iPhone 7 plus”!
    Când citești titlul te șochezi și te induce in eroare.

  3. Cum poți minți în halul ăsta??? Aplicațiile antivirus, antimalware pe Android sunt active doar la instalarea fiecărei aplicații, în rest sunt total inactive.
    Așa să fii tu sănătos pentru restul vieții pe cât de adevărată este povestea ta?

  4. Aş spune că în viitor, smartphone-urile vor avea două ecrane: unul pe întreaga suprafață a unei fețe, pentru consum informație, iar altul mai mic pe spate, unde vor fi senzorii, singura cameră foto, etc.
    Doar așa va fi posibil un stbr de 100%, și se vor evita situații nefericite de a avea ecrane decupate ca la iPhone.

  5. Domnuuu , avea lag . E real nu e nicio minciuna avea lag cand deschidea pozele si in meniu . DA SAMSUNG ANDROID ARE LAG. Ce te miri asa ??

  6. Oricum , amicul spunea ca o sa-l vanda pe olx … cere pe el vreo 1300 lei . Mai milt nu cred ca o sa primeasca. Samsungurile este cunoscut ca se devalorizeaza foarte repede. Mizerii la cate modele lanseaza samsugea … Dai o caruta de bani pe pocnitoarea samsung cu lag, apoi dezamagit vrei sa il vinzi si mai recuperezi 30% din paguba…. hmmmmda

  7. Va ofticati degeaba , toata lumea stie ca orice samsung cu android are lag … asa e samsungul, asa e androidul. Are lag .

  8. Până la urmă, tu ești @albanianu’ sau @mirel.craciun? Ambii aveți nume de țigani.
    Până la urmă, juri pe viața ta că povestea ta este adevărată, că Samsungul ăla avea lag, că vrea să îl vândă pe olx cu 1300 lei? Juri pe sănătatea ta că așa sunt toate samsungurile cu lag?

  9. Și care Industrie este complementară celeilalte? Tu crezi că Apple sau Samsung nu mai pot că dispar producătorii de carcase de silicon ???

  10. Da are lag si vrea sa il vanda , cu atat se dau pe olx . Pt ca lumea stie ca samsungurile sunt gunoaie . DE ASTA SE SI DEVALORIZEAZA REPEDE. PENTRU CA SAMSUNG NU REPREZINTA O VALOARE . Crezi ca lumea nu stie sau ii inveti tu contrariul … Mocofanule !
    ???