iPhone 8 – cel mai bun Raport Ecran Carcasa

iPhone 8 va avea un ecran mare in raport cu carcasa, dar nu are Touch ID in ecran, desi vine cu 3 GB RAM, incarcare rapida si camera 3D frontala.

iPhone 8 va avea cel mai bun raport ecran carcasa din industria smartphone, adica ecranul sau va ocupa cel mai mare procent din panoul frontal, comparativ cu smartphone-urile Android. Aceasta schimbare ar fi colosala pentru iPhone 8, iar cunoscutul analisti chinez Ming-Chi Kuo are si alte cateva surprize estimate pentru viitorul smartphone al Apple.

Ecranul iPhone 8 va avea o diagonala de 5.8 inch, iar in partea superioara va avea un decupaj in care vom regasi camera frontala, difuzorul si senzorii adiacenti. Camera frontala 3D va fi capabila sa ofere recunoastere faciala pentru utilizatorii iPhone 8, dar va fi capabil sa faca si selfie-uri mai bune, functii de realitate augmentata urmand a fi cel mai probabil deasemenea implementate.

Desi iPhone 8 va avea un ecran foarte mare, doar 5.2 inch din el vor fi folositi pentru a afisa imagini, restul de 0.6 inch urmand a fi dedicat unui buton Home virtual. Am auzit acest zvon si in trecut, asa ca Apple vrea sa ofere doar partial lucruri bune in iPhone 8, pentru ca o portiune de peste 10% din ecran va fi dedicata butoanelor de control pentru noul smartphone.

iPhone 8 – cel mai bun raport ecran carcasa, dar fara Touch ID in ecran

Desi iPhone 8 va avea un ecran grozav si vine fara buton Home fizic, se pare ca nu vom avea Touch ID in ecran, ci undeva in carcasa, cel mai probabil sub logo. Decizia aceasta va fi criticata de catre foarte multi, daca se va dovedi a fi adevarata, insa poate ca sistemul de recunoastere faciala din iPhone 8 va face uitata scanarea unei amprente pentru a accesa datele din dispozitive.

Mergand mai departe, iPhone 8 va avea 3 GB RAM si o camera duala verticala integrata, incarcarea rapida prin USB-C to Lightning parand sa fie deasemenea sigura. iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de Apple in versiuni cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci se va renunta la a oferi trei versiuni separate, semn ca pretul de vanzare ar putea fi unul destul de mare.

“OLED iPhone will adopt full-screen design, with the highest screen-to-body ratio of any smartphone. …the OLED model will also come with a virtual Home button, though the button will not support fingerprint recognition. OLED iPhone will support 3D sensing for facial recognition & improved selfie quality. Three new models will all come with 64GB and 256GB storage options. ..we think the OLED version will offer fewer options for casing colors than LCD iPhone models.

iphone 8 raport ecran carcasa

iPhone 8 va avea deasemenea difuzoare stereo mult mai puternice decat iPhone 7, dar ar putea veni in mai putine culor anul acesta, lucru destul de usor de crezut. Lansarea iPhone 8 urmeaza sa aiba loc in octombrie sau noiembrie din cauza problemelor de productie pe care Apple le intampina, in principal, cu componentele pe care vrea sa le foloseasca in noul smartphone.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceste noi dezvaluiri privind iPhone 8 ?