eMAG – 3 IULIE cu reduceri Electronic Days

eMAG are din 3 iulie o noua campanie promotionala numita Electronic Days, ea avand mii de produse cu pana la 40% reducere pentru toti romanii!

eMAG a dat pe 3 iulie startul unei noi campanii de reduceri numita Electronic Days, aceasta fiind disponibila in momntul de fata pentru toti clientii din Romania ai magazinului online. In aceasta pagina gasiti toate reducerile pe care cei de la eMAG ni le ofera in momentul de fata in campania Electronic Days in data de 3 iulie, foarte multe promotii extrem de bune fiind listate de catre magazinul online.

Avand in vedere numele campaniei celor de la eMAG, in data de 3 iulie va puteti bucura de oferte foarte bune doar la produsele electronice pe care magazinul le vinde. Vorbim aici despre o gama foarte variata de televizoare, aparate electrocasnice, produse auto, aparate foto, camere video, produse audio, console pentru jocuri si o gama variata de alte produse din aceste categorii, toate disponibile la rducere la eMAG pe 3 iulie.

Conform magazinului online eMAG, cateva mii de produse sunt disponibile cu pret foarte mic pe 3 iulie, ofertele fiind atat de bune incat nu trebuie sa le ratat. In 3 iulie veti gasi in aceasta pagina a eMAG reduceri la urmatoarele categorii de produse : televizoare, AV & Hi-Fi, audio, gaming, foto & video, auto, iar pentru fiecare dintre ele exista, desigur, cateva mii de oferte foarte interesante.

eMAG – 3 IULIE cu reduceri Electronic Days la mii de produse

Intrand putin mai „adanc” in ofertele celor de la eMAG din data de 3 iulie, puteti cumpara televizoare din foarte multe categorii cu reduceri de pana la 12.000 de LEI. In cazul laptop-urilor vandute de catre eMAG in data de 3 iulie vorbim despre reduceri de pana la 3500 de LEI la diversele modele din stoc, deci aveti cateva sute de alegeri din care va trebui sa cumparati ceea ce va place.

In cazul aparatelor foto sau video, cei de la eMAG au pe 3 iulie reduceri de pana la 1000 de LEI la aparatele foto DSLR, astfel ca puteti cumpara un aparat performant la un pret foarte mic. In cazul produselor pentru gaming, cei de la eMAG au pe 3 iulie in aceasta pagina reduceri destul de apropiate, deci veti putea cumpara la un pret excelent cam orice va doriti pentru a va distra acasa, sau oriunde altundeva.

emag 3 iulie reduceri electronic days

Per total, cei de la eMAG sustin ca reducerile din campania Electronic Days sunt de pana la 40% in data de 3 iulie pentru o buna parte dintre produsele listate. Desigur ca puteti beneficia si de reduceri mult mai bune in 3 iulie daca analizati mai bine oferta celor de la eMAG, asa ca va recomand sa va uitati cu mare atentie pentru a nu pierde ceva foarte interesant.

Articolul precedentSamsung va lansa propria Boxa Inteligenta
Articolul următoriPhone 8 – Doua Tehnologii Noi in Premiera
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.