Prima Pagina Samsung Samsung va lansa propria Boxa Inteligenta

Samsung va lansa propria Boxa Inteligenta

Samsung va lansa o boxa inteligenta bazata pe asistentul personal Bixby, dar probabil si pe tehnologiile companiei Harman Kardon, cumparata anul trecut.

Samsung va lansa propria boxa inteligenta pentru a concura mai eficient cu Apple, Google, Amazon si Microsoft intr-o noua piata cu potential de crestere foarte mare. Apple a anuntat acum o luna lansarea unei boxe inteligente numite HomePod, iar cei de la Samsung vor dezvolta un produs similar, pentru ca orice face Apple merita copiat si cine se pricepe cel mai bine la asta ?

Nici Apple nu poate fi laudata ca a inventat boxele inteligente, ea copiind ideea de la AMazon si Google, iar Samsung va merge pe acelasi trend pentru a nu pierde “contactul” cu marile companii IT. Asa cum este de asteptat, boxa inteligenta a celor de la Samsung va functiona cu ajutorul asistentului personal Bixby, care deocamdata nu stie decat sa inteleaga limba coreeana si nimic mai mult.

Partea cea mai buna este ca Samsung a cumparat anul trecut Harman Kardon, deci detine o companie care produce boxe excelente si ar putea lansa o boxa inteligenta superioara fata de orice altceva exista pe piata. In momentul de fata boxa inteligenta a celor de la Samsung este dezvoltata in cadrul unui proiect care are numele de cod Vega, proiectul fiind initiat acum aproximativ 1 an.

Samsung va lansa propria boxa inteligenta

Desi boxa inteligenta a Samsung este in dezvoltare de 1 an, avand in vedere ca Bixby nu recunoaste deocamdata limba engleza, nu se stie cand ar putea fi ea lansata. Este imposibil ca Samsung sa lanseze o boxa inteligenta fara a avea un asistent personal care sa inteleaga limba engleza, avand in vedere ca in SUA si Marea Britanie exista cei mai multi potentiali clienti pentru asemenea produse.

In momentul de fata 36 de milioane de americani, cam 10% din populatia tarii, folosesc o boxa inteligenta cel putin o data pe luna, dublu fata de 2016. Avand in vedere aceasta potentiala baza de clienti pentru boxele inteligente, cei de la Samsung trebuie sa se orienteze serios spre a-l invata pe Bixby cum sa vorbeasca in limba engleza, si sa o inteleaga, altfel produsul va fi un esec.

“Samsung Electronics Co. is developing a voice-activated speaker powered by its digital assistant Bixby, according to people familiar with the matter, joining a proliferating arms race in tabletop devices.The timing is far from determined, the people said. The English-language version of Bixby has been delayed and they said many of the speaker’s features and other specifications are yet to be decided. But the project—internally…”

samsung boxa inteligenta

Intr-o piata care incetul cu incetul devine plina de “jucatori”, cei de la Samsung vor trebui sa aiba un produs mai bun, sau mai ieftin decat HomePod pentru a avea succes. Daca boxa inteligenta a Samsung va fi mai scumpa decat HomePod, atunci va trebui sa fie cu mult mai buna, iar daca va fi mai ieftina, va trebui sa depaseasca Amazon Alexa si Google Home.

Voi ce parere aveti despre proiectul Samsung pentru a lansa o boxa inteligenta ?

 • albanianu’

  Sa speram ca nu o sa bubuie si asta ca mai toate samsungurile. Cine se risca sa mai cumpere petardele samsung . Hmmmmmm

 • Srb Srb

  Copiatorii
  Apple a venit fata de google cu un sunet incredibil care analizeaza absolut tot din jurul sau

 • Srb Srb

  Cum sa lansezi un produs ce depinde de BIXBY??? din start este un fail din moment ce asistentul este low low

 • RaduD

  O boxa, poate. Inteligenta, mai vedem. Poate in coreana…

 • Viorel Predatorul

  Perdanții sunt cei care:
  – îi roade invidia,
  – găsesc no în papură adversarului,
  – nu acceptă când adversarul este m-ai bun,
  – sunt bârfitoare ca țațele

  Învingătorii sunt cei care:
  – se bucură de succesul adversarului știind că astfel și echipa lor va trebui să facă lucruri m-ai bune,
  – acceptă că este uman să greșești
  – au atitudine de fair-play

  Tu ești definiția Perdantului, împreună cu IsmailVely, Burn©, albanianu’ (nume de țigan), etc

 • Viorel Predatorul

  Ce te ft grija companiei Samsung? De ce nu-l facile scandal și despre Tico, că e mașina slabă? Cât de țață ai devenit…

 • Srb Srb

  doar arat oamenilor ca nu merita sa nu isi dea salariu lor greu muncit pe o asemena prrostie. De tine nu ma intereseaza, tu iti vinzi si familia pt samsung orice mizerie ar scoate. Deci na

 • Srb Srb

  dupa cum ziceam, pana si sunetul homePOD este mai destept ca androistii
  Vezi ca tzatele sunt cele ce se lauda cu like’urile
  Deci strange acolo ca tu si manelistii au nevoie

 • Viorel Predatorul

  Tu ești ăla care crede că “sunetul e deștept”, așa că tu îți raportezi “inteligența” (dacă pot spune așa ceva) la un sunet.

 • Srb Srb

  pai exact, deci cumva te-ai autocaracterizat…

 • V.P

  Asteapta ca suntem la inceput de luna , asa cum este treditia Apple ,, luna si iPhone-ul prajit ,, o sa te atentionez in mod special cand se intampla mininunea 😂😂

 • V.P

  A venit cu un mare fassss in fata lui Google , au copiat Google , Microsoft , Amazon si gata .
  Sunetul destept nu salveaza cu nimic Apple , este o copiatore la cel de mare precum Samsung .

 • V.P

  Am uitat ca te-a chemat Cuc personal intr-o rezerva din Campus sa iti arate cum se aude HomePod 😂😂

 • V.P

  BIXBY este la inceput , asa a fost si SIRI in prima versiune BETA ,, bine la Apple nu se pune , la Apple e normal sa fie asa , au reparat greseala de anul trecul ,, pentru ca e Apple ,, etc ,, cu alte cuvinte toti gresesc dar pe Apple o protejam .

 • V.P

  Srb Srb are impresia ca prin el Apple castiga imagine , putere , etc
  Vrea si el sa ajute Apple , bravo lui !!

 • Srb Srb

  omule, SIRI a venit pe lume cand nu prea erau variante…
  Bixby vine pe lume, prrost si atunci cand orice android are deja default google assist….
  Eu vorbesc de logica Samsung. Copiaza apple dupa ce au scos homePOD, dar in loc sa o faca cu cap si sa fie boxa ce depinde de google ass, va depinde de bixby.
  M I Z E R I E de logica, asa cum face si Microsoft in ultimul timp

 • Srb Srb

  ce a copiat ma…nici google nici amazon nu au venit cu sunet superb si inteligent, alea sunt mai mult boxe inteligente decat boxe…
  Samsung sigur copiaza de la apple si va veni cu o boxa cu sunet bun, pt ca inteligenta nu va fi pt ca deh,, bixby

 • AppleTechPro

  Normal ca dacă a lansat și Apple si Amazon si google Samsung de ce ar lipsi ?