Telekom lanseaza oferta de vara la abonamente

Telekom a lansat noua oferta de vara pentru abonamentele dedicate serviciilor mobile si fixe pentru clientii noi, sau cei existenti in retea.

Telekom a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi oferte de vara la abonamentele pe care le ofera tuturor clientilor din Romania. Abonamentele au la baza campania Netliberare pe care cei de la Telekom au tot promovat-o in ultimele luni, beneficiile operatorului fiind destul de interesante pe o piata care a cam ajuns la saturatie din punct de vedere al ofertelor telekom.

In baza acestor noi abonamente, serviciul Internet TV al celor de la Telekom este oferit la un cost de doar 5 euro pe luna, daca este cumparat intr-un pachet promotional impreauna cu serviciul de internet. Mai mult decat atat, clientii Telekom care cumpara pachetele promotionale de servicii fixe cu Internet TV beneficiaza gratuit si de pachetul suplimentar MAXPAK si serviciul HBO GO.

Ca parte a schimbarii pe care o ofera aceste noi abonamente ale celor de la Telekom, canalele HBO sunt disponibile exclusiv online, plus in aplicatia Telekom TV. In continuare, tot clientii care au servicii fixe si contracteaza un abonament mobil pot beneficia de tarife incepand de la 5 euro si reducere de 100% la optiunea de 50 de GB de trafic pentru video streaming in aplicatia Telekom TV.

Telekom lanseaza oferta de vara la abonamente

Multumita acestui beneficiu al Telekom, clientii vor putea vedea canalul HBO direct de pe mobil prin aplicatia Telekom TV si au bonus MAXPAK, plus acces la HBO Go timp de 24 de luni. Separat, cei de la Telekom mai ofera inclusiv bonusuri de internet mobil, adica acces la reteaua 4G in cuantum de cativa GB de trafic de date pe care clientiii ii pot folosi oricum doresc de pe propriile terminale mobile.

Clientii care nu detin servicii fixe de la Telekom se pot beneficia de oferta MAXPAK si acces la HBO Go la activarea sau reinnoirea contractului de servicii mobile, plus trafic de date 4G. In continuare, exte oferita reducerea promotionala de 100% din pretul optiunii de 50 GB de video streaming, asa ca vorbim despre beneficii foarte bune pentru cei interesati sa se bucure de serviciile Telekom.

“La Telekom Romania credem că Internetul este un bun la care ar trebui să aibă acces toţi cetăţenii, oricând şi de oriunde. În acest sens, operatorii de telecomunicaţii trebuie să vină cu oferte atent gândite, care să depăşească funcţionalităţile de bază şi care să ofere acces continuu la surse de informare, la divertisment şi la comunicare.”

telekom oferte abonamente

Aceasta noua oferta a celor de la Telekom are menirea de a mai stopa hemoragia de clienti din 2016, cand operatorul a pierdut peste 500.000 de clienti. Vorbim despre aproape 10% din baza totala de clienti ai serviciilor mobile care au parasit Telekom, in cea mai mare parte catre Digi Mobil, asa ca operatorul are foarte multe de recuperat, dar ofertele nu sunt singurul lucru care trebuie sa se imbunatateasca.

Voi ce parere aveti despre oferta de vara pentru abonamentele Telekom ?