Huawei Mate 10 preia o Idee foarte buna a Sharp

Huawei Mate 10 va fi lansat in aceasta toamna preluand doua idei foarte bune ale companiilor Apple si Sharp pentru a-si creste vanzarile in toamna.

Huawei Mate 10 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei si va avea o noutate pe care ar trebui sa o vedem in cam orice smartphone. Mai exact, Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba un ecran care acopera toata partea frontala a dispozitivului, asa cum v-am prezentat zilele trecute doua noi smartphone-uri pe care compania Sharp vrea sa le lanseze pe piata.

Cam toata lumea se asteapta ca Huawei Mate 10 sa fie lansat in luna octombrie, iar din cate se poate, cei de la Huawei vor pune foarte mare accent pe ideea de a integra un asemenea ecran. Nu se stie sigur care va fi diagonala ecranului Huawei Mate 10, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre un ecran de minim 6 inch, deci similar cu ceea ce ofera Samsung Galaxy S8 Plus in momentul de fata.

Deocamdata se speculeaza ca Huawei Mate 10 ar putea avea un ecran al producatorului JDI, numit Full Active, acesta avand o diagonala de 6 inch cu rezolutie de 2160 x 1080 pixeli. Marginile ecranului celor de la JDI sunt practic inexistente, insa rezolutia care ar putea fi oferita de catre Huawei Mate 10 este doar marginal mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, de exemplu, deci exista motive mici de upgrade pentru utilizatori.

Huawei Mate 10 preia o Idee foarte buna a Sharp

Huawei Mate 10 cu un asemenea ecran ar fi similar cu un smartphone pe care cei de la Sony il au acum in productie si il vor prezenta la IFA berlin 2017 in septembrie. Avand in vedere ca Sony va folosi ecranul celor de la JDI, este destul de posibil ca si Huawei Mate 10 sa o faca, mai ales ca Huawei nu prea avea de unde sa aleaga ecrane OLED din moment ce iPhone 8 va acapara productia.

Separat de noul ecran care ocupa tot panoul frontal, Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba si un chip Kirin 970 integrat de catre compania Huawei, acesta fiind de productie proprie. Kirin 970 urmeaza sa ofere pentru Huawei Mate 10 performante extrem de apropiate de cele ale terminalelor ce folosesc chip-uri Snapdragon 835, chiar daca este produs de catre cei de la Huawei.

Huawei mate 10 ecran

In continuare, Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba o camera duala principala, o posibila camera frontala 3D, si sistem de scanare a irisului. Mai mult decat atat, Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba suport pentru realizate augmentata, ceea ce va oferi iOS 11 din toamna, deci vorbim despre idei preluate de la mai multi producatori si integrate intr-un smartphone, cum face Huawei de obicei.

Cat va costa Huawei Mate 10 nu se stie, dar sigur nu va fi ieftin.

2 COMENTARII

  1. @olimpiu am vazut eu (pe pielea mea) cum cade iphone 7 plus, se face terci ecranul de la un metru. Hence, your argument is invalid!