Huawei Mate 10 – ecran fara margini, 4 camere

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba de diagonala marcini care acopera tot panoul frontal, dar inclusiv 4 camere, o posibila premiera in lumea smartphone.

Huawei Mate 10 este viitorul smartphone premium pe care cei de la Huawei il au in dezvoltare, iar conform unor informatii recente, nu se va lasa mai prejos decat Samsung Galaxy S8, sau iPhone 8. Mai exact, Huawei Mate 10 urmeaza sa fie lansat cu un ecran care se intinde de la o margine la alta a carcasei, eliminand practic marginile actualelor modelele, cunoscute sub denumirea de bezel.

Schimbarea pentru Huawei Mate 10 este facuta de catre cei de la Huawei din cauza faptului ca trendul in industrie este de a face trecerea la asemenea tipuri de ecrane. Samsung Galaxy S8 a demonstrat cat de populare sunt ele, iPhone 8 va arata mai mult decat atat, iar Huawei Mate 10 va veni cu un ecran foarte mare pentru ca altfel Huawei nu va putea avea succes in fata competitorilor sai.

Huawei Mate 10 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch anul acesta, usor mai mare decat cel din Samsung Galaxy S8 si iPhone 8, dar mai mic decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus. Partea cea mai buna este ca ecranul Huawei Mate 10 va acoperi intregul panou frontal al dispozitivului, deci va motiva si mai multi producatori sa mearga pe acest trend pe care clientii il iubesc.

Huawei Mate 10 – ecran fara margini si 4 camere

O alta schimbare, complet neasteptata de altfel, pentru Huawei Mate 10 este folosirea a nu mai putin de 4 camere pentru acest smartphone. Vorbim despre o camera duala pentru carcasa Huawei Mate 10, iar aici nu este nimic neobisnuit din moment ce Huawei P10 are asa ceva, insa camera frontala a urma sa fie deasemenea duala, lucru la care mai nimeni nu se astepta de la compania Huawei.

Ce ar putea oferi o camera frontala duala in Huawei Mate 10 este greu de spus, dar probabil vor exista trucuri software speciale pentru a sustine o schimbare atat de interesanta. Separat de acestea, Huawei Mate 10 ar urma sa aiba un chip Kirin 970, iar macar 6 GB RAM ar putea fi deasemenea integrati pentru a oferi performante ridicate in acest smartphone Android.

Acum vine si “bomba”, pentru ca Huawei Mate 10 ar putea fi lansat pe piata chiar vara aceasta, probabil foarte aproape de Samsung Galaxy Note 8. Daca Huawei va lua decizia de a aduce Huawei Mate 10 pe piata in luna august, atunci este clar ca ia noul smartphone al coreenilor “in vizor”, dar pe de alta parte ar putea decide sa-l lanseze in preajma apritiei iPhone 8, din motive cat se poate de evidente.

huawei mate 10 ecran margini 4 camere

8 COMENTARII

  1. Cred ca dupa banii care pretinzi cai ai no sa refuze nimeni sa iti face la comanda unul (smartphon) cu full hd . Chiar si apple ?

  2. Eu nu inteleg . Nu e de ajung hardware si sofware pana la iphone 6s si samsung s7 edge? Nimeni nu investeste sa iasa cu un acumulator sa duca in uz standard cel putin 48h?

  3. Cu cât ar tine bateria mai mult cu atât mai puțin ai schimba telefonul ! Odată cu update-ul la SO și cu uzura bateriei treci la alt telefon apărut nou ca oricum tine bateria mai mult ! Cel puțin la început

  4. da asa sper si eu, sa ramana doar un zvon…totusi inca nu s-a maturizat nici hardware pt dual camera si sa faci 4?! cica note 8 va avea dual camera cu zoom optic deja dus la 3x