Sharp – smartphone cu Ecran care Acopera Carcasa

Sharp va lansa pe 17 iunie doua smartphone-uri ale caror ecrane acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum nu a mai facut-o niciun terminal pana acum. Spre deosebire de Xiaomi Mi Mix, acest nou smartphone al Sharp nu are nicio margine in partile superioara sau inferioara, iar marginile sunt acoperite tot de ecran, care nu este curbat spre exteriorul carcasei.

Sharp FS8016 si FS8010 sunt denumirile celor doua smartphone-uri, care vor avea un design identic, insa componente diferite, ele fiind dedicate pietei mid-end, nu celei high-end. Ambele smartphone-uri Sharp vor avea ecrane cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 2048 x 1080 pixeli, dar procesoarele sunt departe de a oferi performante similare cu cele ale unui Samsung Galaxy S8, de exemplu.

In ciuda performantelor care cu siguranta vor fi inferioare, Sharp va da startul unei noi revolutii intr-un an 2017 care a avut deja parte de una pentru segmentul smartphone. Cei de la Sharp imping limitele posibilului si lanseaza smartphone-uri care au intr-adevar ecrane fara margini in panoul frontal, iar asta este ceva ce merita laudat din toate punctele, deocamdata.

Nu se stie cat vor costa aceste noi smartphone-uri ale Sharp, insa se stie ca ele vor fi lansate pe data de 17 iulie, deci atunci vom afla mai multe informatii despre ele si probabil multi vor ramane uimiti. In cazul in care ati uitat, Sharp este unul dintre furnizorii de ecrane pentru iPhone si iPad de ani buni, iar daca japonezii au reusit sa faca un smartphone de acest gen, ne putem face sperante ca vom vedea si un iPhone care arata asa.

Sharp smartphone ecran carcasa

Sharp smartphone ecran carcasa 1