eMAG – 6 iulie – folii de sticla pentru iPhone la reducere

eMAG are astazi o oferta foarte avantajoasa la folii de sticla pentru terminalele iPhone in aceasta pagina, ele fiind vandute la preturi reduse cu pana la 66%. Vorbim despre folii de sticla care pot proteja ecranele terminalelor noastre iPhone si care sunt puse in vanzare la preturi care incep de la doar 6 LEI pentru cele de calitatea cea mai slaba.

Foliile de sticla pentru iPhone sunt capabile sa va protejeze ecranele telefoanelor impotriva zgarieturilor, sau chiar a impactului, iar eMAG are o selectie foarte variata pentru voi. Vorbim despre folii de sticla care acopera aproape intregul ecran, iar in caz de accident va vor tine in siguranta ecranul, care costa de peste 10 ori mai mult decat o simpla folie, in cele mai multe cazuri.

In situatia in care ecranul va fi lovit puternic, folia de sticla se va crapa, insa ecranul va ramane intact, asa ca veti fi nevoiti doar sa inlocuiti folia crapata, nu intregul ecran al produsului. Cei de la eMAG au in aceasta pagina peste 1000 de tipuri de folii din sticla care pot fi aplicate pe ecranele terminalelor iPhone lansate de catre compania Apple in ultimii 6 ani, asa ca veti gasi cate ceva potrivit pentru fiecare model.

eMAG – 6 iulie – folii de sticla pentru iPhone la reducere

De la iPhone 4 si pana la iPhone 7 Plus, la eMAG gasiti cate cel putin un tip de folie de sticla pentru fiecare dimensiune de ecran pe care compania Apple le are pentru iPhone. Va recomand cu foarte mare caldura sa folisiti o folie de sticla pentru ca ea va poate scuti de sute de LEI platiti pentru a inlocui ecranul unui iPhone in cazul in care se crapa dupa un accident.

In aceasta pagina gasiti toate foliile de sticla pentru iPhone pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata si recomandarea mea este sa va uitati cu foarte mare atentie printre toate produsele disponibile.

eMAG - 6 iulie - folii sticla iPhone reducere