Instagram – de ce unele Conturi apar ca fiind Sterse

Instagram, una dintre cele mai mari retele de socializare de pe planeta, are parte de o serie de probleme foarte grave in momentul de fata care afiseaza unele conturi ca fiind sterse. Cei de la Instagram au recunoscut faptul ca sistemul lor are in momentul de fata un bug, care este investigat, iar din cauza sa unele conturi ale utilizatorilor sunt afisate ca fiind sterse.

Instagram nu a sters respectivele conturi si totul este doar o problema legata de serverele companiei, in ultimele 24 de ore aparand tot mai multe probleme pentru utilizatori. Utilizatorii Instagram care sunt afectati de aceste probleme sustin ca au fost delogati in mod inopinat din conturi si ca nu se mai pot loga in ele indiferent cum ar incerca sa o faca.

Instagram a incercat sa linisteasca lumea si a confirmat pentru presa americana faptul ca niciun cont de utilizator nu a fost sters, totul fiind doar un bug care va fi rezolvat. Desigur ca Instagram nu a revenit cu detalii, insa conturile care au probleme afiseaza un mesaj de eroare care spune ca repsectiva pagina este indisponibila, dar contul respectiv nu este sters.

Instagram pare sa fi dezactivat multe conturi, indiferent ce fel de continut era publicat pe el, iar in unele cazuri utilizatorilor li se spune ca al lor cont a fost blocat si trebuie reactivat. Daca sunteti una dintre persoanele afectate, atunci va trebui sa aveti rabdare pana cand lucrurile vor reveni la normal, alta desfasurare a lucrurilor nefiind posibila in momentul de fata.

“We’re aware of a bug that is causing some users to be logged out of their accounts. We’re working to resolve the issue as quickly as possible.”

Instagram cont sters