Apple – cand anunta rezultatele financiare pe T2 2017

In cursul noptii trecute compania Apple a confirmat faptul ca va anunta rezultatele financiare pentru T1 2017 in data de 1 august, deci peste mai bine de 3 saptamani. T2 2017 este de fapt al treilea trimestru fiscal din anul fiscal al companiei Apple, in cazul sau anul incepand pe data de 1 octombrie si terminandu-se pe 30 septembrie a anului urmator, multe comapnii avand anii fiscali organizati in moduri similare.

Ca de obicei, Apple va organiza o conferinta audio in care va prezenta evolutia financiara din ultimele luni, asteptarile fiind, ca de obicei, foarte mari vis-a-vis de ceea ce urmeaza sa fie anuntat. Apple a estimat ca va avea incasari de maxim 45.5 miliarde de dolari in T2 2017, cheltuieli operationale de 6.6 miliarde de dolari si o marja de cost de pana in 38.5%.

Realitatea o vom afla pe data de 1 august, iar atunci managerii celor de la Apple vor oferi si alte detalii privind planurile lor pentru viitor. Desigur ca nu vom sti inca de pe acum ce se va intampla cu iPhone 8, insa compania Apple ne va oferi informatii care ne vor ajuta sa ne dam seama ce fel de noutati are ea pregatie pentru unele produse importante in viitorul apropiat.

apple rezultatele financiare t2 2017