iPhone – Trei Modele cu Ecrane OLED in 2018

iPhone va fi lansat in trei noi modele cu ecrane OLED in cursul anului 2018, procesul lor de dezvoltare incepand deja, Apple avand planuri foarte mari.

iPhone urmeaza sa fie lansat doar in versiuni cu ecrane OLED incepand din cursul anului 2018, compania Apple avand planuri foarte mari pentru seria sa de smartphone-uri. Informatia vine de la partenerii asiatici ai companiei Apple, acestia sugerand faptul ca incepand cu iPhone 8S, si/sau iPhone 9, cei de la Apple nu vor mai utiliza deloc ecrane LCD, ci doar OLED.

Apple a inceput deja sa dezvolte toate cele trei modele ale iphone care vor fi lansate in 2018, dar avand in vedere ca inca sunt departe de lansare, multe dintre planuri se pot schimba. Apple ar putea fi fortata sa-si schimbe planurile pentru ca partenerii sai ce produc ecrane OLED ar putea fi incapabili sa sustina cererea companiei Apple pentru trei modele ale iPhone, anul viitor.

Apple are si acum probleme cu partenerii care nu pot produce suficient de multe ecrane OLED pentru iPhone 8, iar in 2018 achizitia de ecrane OLED va fi si mai dificila. Acesta este si motivul pentru care Apple foloseste ecrane OLED doar in iPhone 8 in 2017, americanii fiind constienti ca nu exista suficienta productie pentru nevoile si vanzarile lor.

iPhone – trei modele cu ecrane OLED in 2018

O posibila confirmare a acestui zvon sta in faptul ca Apple vrea sa investeasca aproape 3 miliarde de dolari intr-o fabrica a LG in care vor fi produse exclusiv ecrane OLED pentru iPhone. Aceasta fabrica ar trebui sa fie finalizata in 2018, dar nu se stie daca ea va putea produce ecrane OLED pentru viitoarele modele ale iPhone, asa Apple ar trebui sa se foloseasca in continuare de Samsung.

Samsung este si prezentata ca fiind compania care are cel mai mult de castigat de pe urma faptului ca Apple vrea sa lanseze trei terminale iPhone cu ecrane OLED in 2017. Samsung este cel mai mare producator de ecrane OLED din lume, asa ca va primi si cele mai multe comenzi de la compania Apple in 2017 si 2018 pentru ecrane de acest tip dedicate iPhone.

“Apple is planning to use advanced organic light-emitting diode displays in all new iPhone models launched from the second half of 2018. Apple is tentatively looking at releasing three new models next year. Apple did not respond to an email seeking comments. Apple has started to design new iPhones for release in 2018, but its plans are subject to change.”

Apple a amanat implementarea de ecrane OLED in iPhone timp de cativa ani deoarece tehnologia in sine nu era suficient de bine pregatita si productia nu-i putea acoperi nevoile. In 2018 s-a ajuns la un oarecare compromis cel putin in ceea ce priveste tehnologia, deoarece productia este in continuare sub nevoile celor de la Apple, dar in 2018 lucrurile ar trebui sa se schimbe in bine pentru americani.

Acestea fiind spuse, cele trei noi modele ale iPhone pentru anul 2018 sunt in faza incipienta a procesului final de dezvoltare, asa ca vom afla tot mai multe informatii despre ele.

iPhone oled 2018