Samsung Galaxy Note 8 – Imagine cu o Unitate REALA

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o imagine care arata o unitate reala si functionala, plus o imagine de presa preluata direct de la compania coreeana.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte de cea mai mare dezvaluire de pana acum, deoarece o presupusa unitate reala si functionala apare intr-o prima imagine. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata ceea ce se presupune a fi un Samsung Galaxy Note 8 pornit, ecranul de 6.3 inch parand a fi extrem de mare in comparatie cu ceea ce ne-am obisnuit pana in prezent de la smartphone-uri.

Samsung Galaxy Note 8 din imaginea de mai jos arata practic exact precum un Samsung Galaxy S8 Plus, singura diferenta notabila fiind stylusul plasat in partea dreapta. Exceptand acel stylus in imagine poate fi un Samsung Galaxy Note 8, sau un Samsung Galaxy S8 Plus, deosebirea lor fiind imposibila in momentul de fata si doar in baza acestei prime imagini cu o unitate functionala.

Samsung Galaxy Note 8 era anuntat ca avand acelasi design precum Samsung Galaxy S8 Plus, singura diferenta importanta fiind ca ecranul are o diagonala cu 0.1 inch mai mare. Aici vorbim doar despre panoul frontal, pentru ca Samsung Galaxy Note 8 are si o camera duala verticala in carcasa, plus un stylus care este ascuns in carcasa si poate fi scos rapid de utilizatori.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine cu o unitate reala

Samsung Galaxy Note 8 va fi, in rest, o clona cat se poate de fidela a Samsung Galaxy S8 pentru ca nu avea nicio logica sa vedem o schimbare de design pentru terminal. Samsung Galaxy S8 are un design foarte frumos, iar acum Samsung pare sa fi invatat cu Samsung Galaxy Note 8 ca nu este bine sa stiti ceva ce nu trebuie reparat, asa ca design-ul pare sa ramana la fel.

Samsung Galaxy Note 8 apare separat si intr-o presupusa imagine de presa care ne arata din nou faptul ca el seamana foarte bine cu un terminal din seria Samsung Galaxy S8. Ambele imagini confirma faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va arata exact asa cum ne imaginam, iar acest lucru este unul bun, pentru ca nu vor exista probleme in ceea ce priveste recunoasterea terminalelor.

Samsung Galaxy Note 8 unitate reala imagine

Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 vor imparti nu doar acelasi design, ci si aceleasi componente, de la procesor si pana la tipul de ecran si nu doar atat. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi 6 GB RAM si camera duala verticala in carcasa, dar in rest va fi doar o versiune mai mare a Samsung Galaxy S8, care va costa mai mult si va avea cateva functii dedicate mediului business.

Samsung Galaxy Note 8 unitate reala prima imagine

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat luna viitoare de catre compania Samsung, lansarea putand avea loc in septembrie.

82 COMENTARII

  1. Tocmai ce ai demonstrat ca minti. Tu mi-ai raspuns prin a-mi zice ca NIMENI nu o face
    Ipocrit ce nu stie sa gandeasca si sa vorbeasca la subiect

  2. In prima imagine scrie mare și frumos Bixby pe ecran! ???
    O sa-l văd pe Mr. Mufă Jack zicând la prezentare : ” And it have a functional Bixby! Just kidding,still not working and don’t understand english,I don’t know when it will be. But who the f..k cares?”
    Și urmează ropote de aplauze! ??

  3. daca note 8 este invechit ca model, curios sunt cum ti se pare iPhone 7 fata de 6s sau chiar fata de modelul de acum 2 ani de zile Iphone 6, Srb esti precum o punga cu nisip in desert, inutil. Abtine-te te rog…

  4. E vorba ca are exact același hardware ca și S8 din aprilie,6 gb de ram nu e o noutate mai ales din prisma faptului ca exista și S8 cu 6 gb ram. Ca sa nu mai zic de downgrade la capacitatea bateriei(3300-3400 mah fata de 3500 mah la S8+) și la camera foto(f/2.0 fata de f/1.7 la S8/S8+). Dacă băgau SD836 și 8 gb(ca la OnePlus 5) si f/1.7 sau de ce nu un f/1.5-1.6 era jos pălăria.

  5. Miki tu nu intelegi sa citesti si deja bagi alt brand ce e pe piata cu A10 si A10x ce rupe popouri. Iar note 8 vine cu display de pe s7, ppi mai mic dar platesti mAi mult
    Shhhh

  6. ce legatura are procesorul cu ecranul. Cand vine vorba de performanta,A10 da este mai bun, cand vine vorba de calitatea display-ului iPhone este net inferior, eu am iphone 7 si este jalnic la capitolul ecran (sunt obligat sa il folosesc)

  7. Samsung este samsung, de data asta au vrut sa o joace mai sigur, dat fiind fiascoul de anul trecut, pui procesor si ram, pe care nu il folosesti? Costuri mici de productie si preturi mari, politica tuturor. Nu ai nevoie de nici acei 6gb ram

  8. Eu vorbesc de lumea android u de note 8 costa mai mult dar ai mai putin fata de un s8
    Ppi mai mic,perf mai slabe,baterie mai slaba fizic de tableta deci tre sa te cari cu borseta dar samsung cere mai mult…
    ” esti obligat..” esti cu pistolul la cap

  9. am apple de 3 ani de zile si sunt in continuu dezamagit, la fiecare upgrade, la fiecare update… nu are rost sa stau sa le enumar pt ca este inutil si de asemenea prea mult. Inca sper sa faca Jailbreak…

  10. Și câte luni sunt din aprilie până în iulie?? În 3 luni nu apare alt hardware. E nostim rău când vă văd pe voi fanaticii Apple cum mai denigrați avansul “lent” al hardware-ului Samsung, dar înghițiți pe nerăsuflate hardware-ul uzat moral al Apple.
    Când ai hardware impecabil în aprilie, nu poți avea alt hardware substanțial mai performant în doar câteva luni.

  11. Și ce sa faci cu el, atâta timp cât rulează android după un an tre sa ți-l schimbi ca e gata …eroi viruși blocaje …etc…

  12. De ce se șterg comentariile la care srb nu poate răspunde? Hahaha și nu e primul comentariu șters. Un site foarte tare… Ce să zic?

  13. Parca am mai vrobit noi de blocaje ,virusi(gen cum actioneaza si de ce este atacat android si nu ios ,despre presupusa securitate imbatabila a ios…dar poti sa faci jailbreak ca na) ,trebuie sa postez linkul aici sau sa fac print de acolo?

  14. Ala penibil ? Daca a fost raportat… si merita sters. Daca sunt comentarii care intrec limitele bunului simt, raportati-le. Eu am mai spus ca nu am timp sa monitorizez tot, asa ca trebuie sa le raportati. E nevoie doar sa apasati un buton si gata.

  15. Nu inteleg de ce o tineti atat cu functionalitatea bixby ,decat sa lanseze ceva care nu functioneaza corect mai bine sa isi ia tot timpul si sa perfectioneze ,daca te uiti de ex. la industria jocurilor ,companiile care se respecta au intarziat lansarea lor si cu 2 ani dar au lansat ceva foarte bun ,poate iti amintesti de apple maps cand a fost lansat ,apple a prezentat maps ca fiind foarte bun ,mai ales in America dar acolo se pare ca utilizatorii care l-au folosit nu au ajuns unde trebuia ,strazi care nu existau ,sa nu mai zic de aia care au ajuns pe o pista de avioane ,altii intr-o fundatura in….padure(apple maps stia ca ei trebuie sa zboare peste padure ca sa ajunga la destinatie….daca acolo era destinatia si nu in mijlocul oceanului cum arata la alti utilizatori)…sa continui 🙂 🙂

  16. Cu tot respectul, ar fi suficient sa-l monitorizezi pe prietenul tau instigator Srb. Ala posteaza imbecilitati care mai de care penibile care nu fac decat sa coboare valoarea acestui site. Calitatea unui site e data mai ales de opiniile civilizate si documentare ale utilizatorilor. Nu frastrari antisemite/antisaracie/ura fata de ce nu e Apple, etc.

  17. Impecabil nu prea e,impecabil e poate la Oneplus 5(si aia pana in toamna). Acel hardware asa uzat moral cum e face ceva pe hardware-ul tau impecabil. Cand a iesit 6S/6S plus cu A9-le a maturat pe jos cu toate androidele ce existau pe piata,anul trecut cand a iesit 7/7 plus cu A10 la fel,anul asta iphone 8 cu A11 va face exact la fel.
    Dar de ce sa ma mir cand pretiosul tau Samsung scoate in februarie 2017 ultimul racnet de tableta Tab S3 cu procesor vechi de un an de zile din februarie 2016(SD820).
    Asta mai zic si eu cea mai inovativa companie din lume!

  18. Pai tu compari un tel care are aproape 2 ani de zile cu unul ce a aprut acum 2 luni de zile? Si chiar si asa repetent cum e tot nu l-as da pe un S8 plus. Merge snur,ca in prima zi.
    Note nu are legatura cu seria Galaxy? Si de ce nu ma rog?
    Pana la Note 4,chiar si Note 5 seria Note chiar ca nu avea legatura cu seria galaxy,dar de cand cu seria plus diferentele sunt ca si inexistente. Inaintea daca vedeai pe cineva in mana cu un Note apai stiai frate ca ala e Note si nu galaxy,acum poti face diferenta dintre S8 plus si Note 8? Tu chiar vezi acel 0.1″ diferenta?

  19. Penibil e ca nu raportati, a avut si el comentarii sterse, care nu erau ok, si el stie asta.
    Problema e alta, foarte multi il provoaca, dupa aia vin si sar in sus ca le raspunde. Cine e de vina aici ?

  20. Aveti butoane de raportare, folositi-le, nu am timp sa stau sa citesc toate comentariile. Iar daca-l provocati pe Srb doar ca sa va plangeti de el, luati voi ban.

  21. Ai mai puțini ppi dar ai ecran mai mare, iar utilizatorul simte diferența de dimensiune a ecranului, nu diferența de ppi.
    Mă rog, tu nu ai capacitatea să vezi lucrurile on modul ăsta logic.

  22. Da, primești un iPhone care se îndoaie ca fularul, o cameră foto care se zgârie cu ușurință, un iPhone “blec” care după câteva luni zici că e tigaie despre atâta zgârieturi.
    Lista poate continua…

  23. Schimbă amfetamine, pentru că tu faci bâză de Bixby că nu știe engleza, dar nici tu nu prea ai talent la așa ceva ?

    Aș vrea să subliniez faptul că nu am comentat cu răutate, ci cu prietenie, cu un zâmbet prietenos pe față. Chiar dacă nu sunt de acord cu unele comentarii de-ale tale, eu am o părere bună despre tine, şi te consider un partener de comentarii foarte bun.

  24. deci de 3 ani esti in continuuuuu dezamagit….wtf….pai este vina noastra sau Apple ca tu tot continui de 3 ani de zile sa cumperi ceva de care sa te plangi sau sa fii dezamagit?

  25. Zaone,ești glumeț.Cine îl provoacă pe Srb?El provoacă pe toată lumea,jignește,bla..,iar daca i de răspunde,ups,atunci de iau măsuri.

  26. neeh….SD835 a a aparut acum 4 luni iar note 8 apare in sept deci mai punem 2 deci 6 luni….in 6 luni Apple nu face asa ceva

  27. poftim? cred ca ai probleme cu memoria…eu de multe ori comentez la articol despre produs/brand si voi ca sacalii veniti si ma luati personal in gura si ma inconjurati ca pe Titanic….sunt si eu mic, de ce ma afectati psihic?

  28. note 8 stiam ca nu apare in Iulie…deci mai adauga vreo 2-3 luni…deja este jumatate de an…pana este lansat deja 7 luni…e depasit moral

  29. Eu nu cunosc pe nimeni de pe site-ul asta,așa ca ceea ce spui e fix frecție la picior de lemn.Putin îmi pasă mie de psihicul tau(chiar daca am terminat acum mulți ani o facultate cu profil care arre legătură cu domeniul asta),pur și simplu mă deranjează oamenii care bat câmpii,indiferent că o fac din ignoranță sau din lipsa de informație.

  30. Sunt interesante ecranele astea mari,dar momentan telefoanele sunt doar ceva intermediar.Abia când vor avea stbr 100% vor fi ajuns la maturitate.Pana atunci,consider că Note 7 e mai frumos.

  31. Apropo.,nu am probleme cu memoria,de întâmplă chiar să am o problema și să nu pot uita aproape nimic(și da,e o problema).Poate ca strategia e buna și comentariile tale instiga și aduc comentarii și bani,dar daca eu chiar as vrea sa îmi fac prieteni pe aici și am decide sa te ignoram total sau chiar să nu mai comenteze nimeni în afară de tine pentru o perioada de timp(sa zicem lună)ati vedea că ați mers prea departe.

  32. Nu îmi plac alianțele,întotdeauna am considerat că ,orice ai face/ai vrea sa faci,2 sunt deja prea multi.Pe de alta parte,tu dai dovada că ești afectat psihic,deci poate ai avea nevoie de ajutor,dar asta costa așa că nu o pot face pe net.

  33. vezi? vezi? ma omori psihic, de ce? este normal sa fiu afectat psihic din moment ce asta va doriti si dati in mine, zi de zi, pana am ramas cu sechele..de ce? omule de ce? sunt si eu un om mic

  34. Daca te contrazic atunci când greșești(intenționat sau pt că așa ți-a spus SIRI)nu înseamnă că dau in tine,ci doar că am alta părere.

  35. Ceai,mulțumesc.Suc destul de rar și doar fara acid,bere și vodca niciodată(sunt mai ciudat,probabil).E posibil sa ne fi intersectat cândva,pe undeva,pe la vreun “șantier”,dar acum mă lasă memoria(ce să fac,chiar tu ai sugerat ceva de genul).

  36. Sa iti permiti si sa apreciezi ceva bun si de calitate nu te face snob. Doar saracii vorbesc asa si nu cred ca e cazul tau. Iti fac cinste oricum. Sigur iti va place,este un gust cu care vei ramane forever

  37. I-au umplut frigiderul cu carne oamenii “fericiti” care au folosit apple maps pe atunci. Tin minte ca apareau autostrazi in valuri pe el si cladiri deformate,l-o mancat in c.r pe tata Steve sa renunte la google maps.
    Au ajuns de rasul curcii,insa de atunci s-au schimbat lucrurile in bine.
    Oricum 99% care si-au luat atunci iphone 5 primul lucru a fost sa-si instaleze google maps(ca si in cazul youtube cand a fost scos de apple).
    Pe mine personal ma lasa rece apple maps,de cand a aparut cred ca l-am folosit max de 2-3 ori asa de curiozitate mai mult,Navigon si google maps sau Here maps rules la mine.
    “Nu inteleg de ce o tineti atat cu functionalitatea bixby ,decat sa lanseze ceva care nu functioneaza corect mai bine sa isi ia tot timpul si sa perfectioneze”.
    Ti-ai raspuns singur la intrebare,ce nu intelegi? In traducere: decat sa lanseze bixby care nu functioneaza corect mai bine sa isi ia tot timpul si sa perfectioneze. Si Siri era in beta cand s-a lansat dar functiona,cel putin in engleza.

  38. Ia uita-te prin articole, sunt unele comentarii publicate, altele le-am sters. Sunt multi care-l injura, dar comentariile nu se publica, pe alea nu aveti cum sa le vedeti.

  39. Pai exact asta spuneam,că nu am ajuns la stadiul in care sa îmi permit.Iti mulțumesc pentru invitație și intenție,dar nu e cazul.Spui că nu este la moda?Hmm,cred și eu.Daca iphone-ular fi de 10ori mai scump,ar mai fi la moda?

  40. probabil ca nu….iphone nu ar fi la moda nici daca nu ar exista SH sau abonamente sau rate bancare…multa lume de acum nu ar putea sa dea 1000€ pe un telefon
    Doamne abia asteptam sa ne vedem ….e asa frumos afara 🙂

  41. Da “deșteptule”, dar deja este pe linia de fabricație, pentru că nu poți fabrica 10 milioane într-o singură săptămână în septembrie. Mai mult, ca piesele componente să fie disponibile, trebuie să fi fost fabricate deja de vreo lună în urmă.

  42. Iphone plus este cel mai mai mamut smartphone, și lumea îl place așa.
    Iar trop întreb, ce te freacă grija utilizatorilor de Note???

  43. pai desteptule, asa si S8 este pe linia de fabricatie din luna februarie..deci se pastreaza distanta…vai de capul tau ce gandire lipsita de logica
    DECI cum iese in mana utilizatorilor ca asta conteaza, este depasit moral. Mai este si mamut, cine stie ce probleme o mai avea…deja este o mizerie

  44. Cica note nu face parte din seria galaxy,stiam ca orice galaxy ruleaza android,deci VP vrea sa spuna ca note 8 nu va fi un galaxy pt ca nu va rula android ci badaOS etc
    Ahaha

  45. Ai și tu dreptate în privința distanței între modele. Însă chiar și așa, în câteva luni nu pot apărea progrese substanțiale în hardware.
    Chiar și așa, produsele Apple au un spor al progresului tehnologic mai lent decât progresul industriei.

  46. Pardon dar in sept a aparut A10 si dupa 6 luni apare A10x. Apple in loc sa foloseasca acelasi chip a10 in produse noi lansate dupa jumatate de an ca altii ,fac un chip peste orice

  47. Exact.Iar eu inca nu imi permit sa fiu la moda :).Am putea sa ne vedem,dar cred ca ar fi interesant daca am avea o intalnire gen idevice grup.