Acest tweak pentru iPhone te va face sa-ti doresti sa ai jailbreak

Stiti cu totii ca solutiile de jailbreak aduc cele mai mari posibilitati de a face iPhone cu adevarat util, iar tweak-urile din Cydia completeaza functii pe care terminalele nu le au. Cel din clipul video de mai jos nu prezinta o completare pentru o functionalitate oferita de catre iPhone, ci o functie complet diferita care are mai mult rol de a face interfata iOS 10 mult mai interesanta.

Vorbim despre un tweak care aduce o interfata 3D pe iPhone-urile noastre, el animand iconitele din dispozitive pentru a le afisa in 3 dimensiuni, cu adancime pentru fiecare dintre ele. Accelerometrul din terminalele noastre este utilizat pentru a oferi aceasta functionalitate, iar asta aduce o functionalitat extrem de interesanta in terminalele noastre.

Desigur ca un tweak de acest gen consuma si faorte multa energie, avand in vedere animatiile pe care le afiseaza, dar daca doriti sa aveti ceva diferit in terminale, atunci alta legere mai buna nu exista. Nu se stie deocamdata cand va fi lansat acest nou tweak, dar el va fi disponibil in curand pentru terminalele noastre.

“What if SpringBoard was in live 3D with accelerometer-based movement? With 3D effects, scene lighting, morphing, even with a solar system representation while you scroll? Soon…”

11 COMENTARII