Cyrus – instaleaza Tweak-uri in iPhone fara Jailbreak

Cyrus este o noua aplicatie ideala pentru cei care au iPhone, nu au jailbreak, dar ar dori sa instaleze tweak-uri care sunt disponibile exclusiv prin intermediul Cydia. Cyrus a fost gandit pentru a permite instalarea de tweak-uri ale Cydia in terminalele iPhone fara jailbreak, dar care au iOS 10 instalat, functionalitatea aceasta nefiind oferita de vreun alt software pentru iPhone.

Cyrus nu va permite instalarea de tweak-uri complexe care modifica toata interfata de utilizator si adauga functii care sunt in mod normal indisponibile pentru sistemul de operare. Acest lucru este imposibil de realizat fara jailbreak, iar Cyrus nu a fost gandit pentru asa ceva, ci doar pentru a oferi functionalitate noua in anumite aplicatii, dar fara a fi necesar ca un jailbreak sa fie instalat in prealabil.

Cyrus are in momentul de fata 86 de pachete disponibile pentru utilizatorii interesati, iar ele modifica functionalitatea catorva dintre aplicatiile importante ale App Store, insa nu doar atat. Cyrus are inclusiv emulatoare de jocuri, care in mod normal n-ar putea fi instalate de catre utilizatorii obisnuiti fara jailbreak, deci vorbim despre un software foarte util oferit de catre creatorii sai.

Cyrus – instaleaza Tweak-uri in iPhone fara Jailbreak

Cyrus este practic un magazin de pachete care permit modificarea unor elemente ale iOS fara a avea jailbreak facut in prealabil, dar nimic nu este atat de radical precum ati spera. Cyrus va permite sa adaugati functii noi in aplicatii precum Snapchat, WhatsApp, Facebook Messenger, etc, insa nu veti putea modifica interfata iOS, adauga schimbari in Control Center, Notifications Center, etc.

Cyrus este oferit sub forma unei aplicatii care poate fi instalata folosind un profil de dezvoltator special pe care website-ul aplicatiei va impune sa il instalati in terminale. Ideea din spatele Cyrus este una pe care diverse installere similare au oferit-o de-a lungul timpului, asa ca nu vorbim decat despre o reactualizare a unei idei pentru ca ea sa functioneze in iOS 10 fara jailbreak.

Cyrus poate fi instalat in momentul de fata din website-ul cyrusinstaller.com, iar din aplicatie puteti instala pachetele separate pentru el.

cyrus installer tweak iphone jailbreak

10 COMENTARII

  1. E o mare păcăleala. Aplicațiile nu se pot descărca. Singura pe care am reușit sa o instalez e InstaRed,o altă prostie.

  2. Mie mi-au funcționat aplicațiile downloadate. Citiți despre cum dai trust unui Developer in cazul in care una din aplicațiile download-ate de Dvs nu funcționează

  3. Merge dar cum zice zaone e vb de servere care merg mai greu. Dar atenție, după 1 sapt o sa expire certificatul de la TutuApp.