WhatsApp – noi Functii pentru iPhone si Android

WhatsApp va avea doua noi functii grozave pentru iPhone si Android, acestea fiind gandite pentru a imbunatati radical experienta de folosire.

WhatsApp este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, cu 1.2 miliarde de persoane care o folosesc, lunar, iar in curand va avea doua noi functii pentru utilizatorii iPhone si Android. Vorbesc despre 2 noi functii care au fost deja descoperit in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp si pe care compania cu acelasi nume vrea sa le lansese in cursul acestui an pe pietele globale.

WhatsApp imbunatateste in mod constant aplicatia, actualizand-o de cel putin doua ori pe luna cu functii foarte interesante care merita incercate de utilizatori. Prima dintre cele doua functii noi pentru iPhone si Android are legatura cu numerul de telefon pe care il utilizam pentru a ne face un cont in reteua de mesagerie si care este folosit de catre prietenii nostri pentru a ne contacta si purta conversatii.

WhatsApp va face mai simpla schimbarea numarului de telefon, daca se intampla sa introducem o alta cartela in terminalele noastre pentru a o utiliza permanent. WhatsApp va simplifica procedura de actualizare a numarului de telefon, dar va permite inclusiv trimiterea unui mesaj catre toate contactele noastre prin care le anunta de faptul ca acum avem un nou numar de telefon pe care ne pot contacta.

WhatsApp – noi functii pregatite pentru iPhone si Android

WhatsApp va avea si o a doua functie foarte interesanta disponibila pentru iPhone si Android, aceasta avand legatura cu scrierea de texte pentru prietenii pe care-i contactam in retea. Mai exact, WhatsApp urmeaza sa ne permita sa schimbam fontul, forma, textelor pe care le scriem, iar un buton special urmeaza sa fie disponibil in interfata pentru a simplifica acest proces pentru toata lumea.

WhatsApp necesita in momentul de fata introducerea unei stelute, *, sau a unui underline, _, pentru a scrie textele ingrosat, bold, sau italic, dar totul va deveni mai simplu. Butonul pentru schimbarea formei, fontului, textelor in aplicatia WhatsApp va fi disponibil, cel mai probabil, in urmatoare actualizare pe care dezvoltatorii o vor distribui pentru iPhone si Android prin App Store si Google Play.

WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi in aplicatie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura doar de ceea ce este mai bun pentru utilizare. WhatsApp este obligata de competitori sa ofere mereu cate ceva nou, dar acest lucru este foarte benefic pentru noi, deoarece asa avem parte de mai multe noutati in mod constant de la aplicatie.

WhatsApp este disponibila pentru descarcare gratuita pentru iPhone si Android din App Store si Google Play.

WhatsApp functii iPhone Android