WhatsApp – noua functie Night Mode si ce face

WhatsApp va avea o noua functie numita Night Mode, aceasta urmand a ne permite sa facem poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta.

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie cu peste 1 miliard de utilizatori in lumea intreaga, va avea in curand o noua functie numita Night Mode, ea fiind acum pregatita pentru lansare. Functia Night Mode pe care compania WhatsApp o va lansa pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android va aduce o schimbare majora pentru utilizatorii globali, dar probabil nu asa cum va imaginati.

La o prima vedere, denumirea Night Mode ar putea sugera faptul ca WhatsApp va oferi posibilitatea de a folosi o tema intunecata pentru interfata aplicatiei in iPhone si iPad. In realitate, aceasta functie Night Mode este gandita de catre cei de la WhatsApp pentru a le permite utilizatorilor sa inregistreze poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, problema pe care ei o au acum.

Noua functie nu Night Mode nu a fost testata pana acum de catre cineva, dar compania WhatsApp o are listata intr-o pagina in care cauta traduceri pentru textele din aplicatie. Interfata pentru inregistrare de poze folosind aplicatia WhatsApp va avea un buton special care va permite activarea functiei Night Mode, pozele facute cu acest sistem activ avand o luminozitate mult mai buna noaptea.

WhatsApp – noua functie Night Mode si ce vei face cu ea

O functie Night Mode ar fi excelenta si pentru inregistrarea de selfie-uri prin aplicatia WhatsApp, avand in vedere ca foarte multa lume isi face asemenea poze in mod constant folosind aplicatia. Nu este exclus ca WhatsApp sa o ofere pentru utilizatorii sai, dar in momentul de fata pare destul de putin probabil ca acest lucru sa se intample, asa ca ramane de vazut ce vom primi.

Interfata pentru camera din aplicatia WhatsApp are destul de putine optiuni disponibile, asa ca oferirea acestei noi functii Night Mode va fi cu siguranta o imbunatatire de bun augur. Desigur ca ramane de vazut si in ce fel vor fi imbunatatite pozele in comparatie cu ceea ce ofera aplicatia standard a iOS si Android pentru inregistrarea de poze, deci nu trebuie sa aveti asteptari exagerate de la WhatsApp.

WhatsApp night mode

Din moment ce WhatsApp listeaza deja functia pentru traducere, este clar ca vrea sa o ofere pentru utilizatorii din toata lumea dupa o perioada de testare in versiunile beta ale aplicatiei. In momentul in care functia Night Mode va fi vizibila in aplicatia WhatsApp, vom vedea cum functioneaza si ce calitate au pozele inregistrate folosind-o, asa ca ramanem cu interesul crescut.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie pentru aplicatia WhatsApp ?