Samsung Galaxy Note FE – Lansare Globala Planificata

Samsung Galaxy Note FE urmeaza sa fie lansat si in pietlee globale, dupa ce lansarea din Coreea de Sud s-a dovedit a fi una de mare succes pentru Samsung.

Samsung Galaxy Note FE a fost deja lansat in Coreea de Sud de catre compania Samsung, iar pana acum se pare ca terminalele puse in vazare au avut succes destul de mare. Conform unor detalii aparute dupa lansarea Samsung Galaxy Note FE in tara, cei de la Samsung au anuntat ca vor oferi doar 400.000 de unitati pentru distrbutie si nu iau in calcul extinderea numarului acesta.

Samsung Galaxy Note FE este vandut bine in Coreea de Sud in ciuda faptului ca este doar o versiune reconditionata a Samsung Galaxy Note 7 care exploda toamna trecuta. Coreenii par totusi sa iubeasca Samsung Galaxy Note FE atat de mult incat pana la sfarsitul lunii se asteapta ca acest intreg stoc sa fie epuizat, iar extinderea numarului de unitati disponibile este luata in calcul.

Samsung Galaxy Note FE ar putea convinge compania Samsung sa-l lanseze si in alte piete importante de pe glob, insa totul depinde si de felul in care va putea fi vandut. Samsung Galaxy Note 7 a fost interzis in multe piete pentru ca exploda in timpul folosirii, iar a repune in vanzare un Samsung Galaxy Note FE ar putea reprezenta o problema mai mare pentru Samsung decat si-ar fi imaginat multi.

Samsung Galaxy Note FE – lansare globala planificata de Samsung

Samsung Galaxy Note FE va ajunge cu siguranta si in alte piete decat Coreea de Sud, chiar daca Samsung nu doreste sa confirme deocamdata asta. La inceputul anului cei de la Samsung spuneau ca nu vor lansa un smartphone precum Samsung Galaxy Note FE, insa iata cat de mult s-au schimbat lucrurile intre timp si acest smartphone poate fi cumparat chiar acum de catre fani.

Samsung Galaxy Note FE este vandut in Coreea de Sud la preturi mai mici decat cele percepute pentru alte smartphone-uri premium si se dovedeste a fi atractiv. Acelasi lucru ar putea fi valabil inclusiv pentru alte piete aflate in curs de dezvoltare, unde Samsung Galaxy Note FE ar putea recastiga o parte din banii pierduti de catre coreeni in toamna anului trecut cu esecul numit Samsung Galaxy Note 7.

“Samsung plans to sell only 400,000 units of the phone in Korea. Plans for its global launch have not yet been decided but sources say the phone could hit overseas markets later this month. Since the phone hit the market on July 7, the number of new mobile subscribers has surged to some 24,000 a day, compared to the average 15,000 in recent weeks.”

Samsung Galaxy Note FE este o noua dovada a faptului ca Samsung este capabila sa produca bani prin orice fel de mijloace are la dispozitie, chiar daca i-ar putea aduce critici. Samsung Galaxy Note FE este minciuna pe care Samsung nu dorea sa o recunoasca la inceputul acestui an, dar se dovedeste a fi un smartphone care ar putea genera incasari serioase pentru companie.

Samsung Galaxy Note FE are sanse mici sa ajunga in Europa, deci e putin probabil sa-l vedem in Romania, insa cu Samsung orice este posibil.

Samsung Galaxy Note FE lansare lume