Prima Pagina Google Google Pixel 2 – Design Confirmat de Carcase

Google Pixel 2 – Design Confirmat de Carcase

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL au astazi noul design confirmat de catre imagini cu primele carcase facute de producatorii de accesorii.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au astazi noul design confirmat de catre carcase fabricate de catre producatori de accesorii din Asia, care au preluat schitele de productie ale noului terminal. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, compania Google intentionand sa lanseze terminalel pe piata in toamna acestui an, probabil pana in octombrie.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au design usor diferit, compania Google parand sa nu fie dispusa sa faca trecerea la noul trend din lumea smartphone chiar imediat. Google Pixel 2 va avea un ecran care nu acopera intregul panou frontal al carcasei, in timp ce Google Pixel 2 XL va avea unul alungit pe aproape intreaga intindere a carcasei, dar nu va acoperi totusi toate marginile, asa cum ne asteptam.

Google Pixel 2 are si o carcasa destul de ciidata prezentata in aceste imagini, ea parand sa confirme faptul ca o camera duala urmeaza sa fie oferita de anul acesta. Acelasi lucru pare sa fie valabil inclusiv pentru Google Pixel 2 XL, compania Google putandu-le face o surpriza extrem de interesanta clientilor care abia asteapta sa cumpere cea de-a doua versiune a smartphone-ului lansat de catre ei.

Google Pixel 2 – noul design confirmat de primele carcase

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea in continuare un cititor de amprente integrat in carcasa, semn ca nici Google nu are o solutie de a il integra in ecran. Nu cred ca se astepta cineva ca Google Pixel 2 sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran din moment ce nici Apple si nici Samsung nu vor oferi asa ceva, deci lucrurile nu sunt chiar atat de departe de realitatea pe care o stiam.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL par, in rest, sa aiba un design destul de similar cu cel oferit de catre Google Pixel, insa pentru carcasa ar putea fi oferite cateva schimbari. Google Pixel 2 ar putea avea aceleasi materiale folosite in continuare pentru carcasa precum in cazul Google Pixel, asa ca probabil nu vor exista schimbari majore aici, pentru ca Google nici nu are motive sa le faca.

Google Pixel 2 XL carcasa

Google Pixel 2 nu are deocamdata foarte multe detalii disponibile, cei de la Google parand sa tina destul de bine pazite secretele privind noul lor smartphone. Se speculeaza ca Google Pixel 2 va avea hardware similar cu cel al smartphone-urilor Android premium ale momentului, dar mai mult de atat nu stim, deci detalii specifice vor aparea cel mai probabil in urmatoarele saptamani.

Google Pixel 2 XL carcasa design

Google Pixel 2 carcasa design

 • Srb Srb

  Probabil singurul android de luat in calcul pt saraci,pt ceilalti Vertu

 • Viorel Predatorul

  Clar! Bogații de șoferi de autobuz, femeile de serviciu, casierițele de la Carrefour, etc merită iPhone!

 • Dan Mihai

  Arata mult mai bine decat dezastrul de iPhone 8.

 • Viorel Predatorul

  De ce e dezastru iPhone 8? Tot ce îl strică sunt:
  – camera aia butucănoasă și plasată absolut nefiresc
  – decupajul Tetris din partea de sus a ecranului
  – prețul de peste 1200 euro

 • V.P

  Bogat , frumos , putred de bogat , seducatoar , iQ de invidiat , mac , aw , iPhone ultimul model , patron , angajati ,, un succes total omul asta , cum poti sa contrazici un om implinit .

 • Viorel Predatorul

  Băgat (știe el unde), frumos parcă-i putred, săducătoar(ta) găleții cu mortar pe șantier, iQ de invidios, mac-mac de câte ori primește firimituri, iPhoney este el, wai ce patron! E angajat gratis la PR Apple, un succes…

 • V.P

  😂😂

 • neogeox

  Gigel Pixel 😁😁

 • Srb Srb

  aia ce zici tu fac pariu ca nu se duc in magain Apple si isi cumpara direct…fac rate sau cumpara SH, simt la buzunar doar ca “sa para ca sunt oameni cu bani sau platiti bine”
  Stai calm, ca nu merge

 • Srb Srb

  ai uitat mercedesurile si casele, te rog

 • Srb Srb

  ios11 e mai mult pt ipad…dar daca nu iti place Apple, ai platforma cealalta..oamenii destepti nu se plang ci fac ceva
  oricum e cazul sa treci pe android pt ca ai deja 2 lucruri ce nu iti plac- ios11 si pretul i8

 • Dan Mihai

  Astept sa se lanseze i8 si apoi o sa plec la Android daca e. Nu mai bag bani intr-o corabie care se scufunda.

 • andrewsbcr

  Zaone = Srb. Vrea să facă trafic mai mult prin faptul ca lăsăm comentarii și intrăm să le redeschidem pentru a vedea alte comentarii noi.

 • Srb Srb

  Apple dupa ce a anuntat si anunta…nu are cum sa se scufunde…poate samsung da, sony htc deja se scufunda pe piata eletronicelor..
  Din pacate o sa ramanem cu Apple si or sa aiba monopol, asa ca avem nevoie de cei ca tine sa treaca pe android sa mai fie si acolo

 • Srb Srb

  “Apple is doomed”….de vreo 10 ani

 • Dan Mihai

  Viseaza in continuare

 • Srb Srb

  da vorbeste cineva ce viseaza scufundarea Apple de vreo 10 ani.. este clar htc lg sunt cam pa…samsung a fost eliminat de pe piata tablete,smartwatch,laptop sau pc de catre Apple etc,si la cum merg lucrurile…smartphone va ramane cu cele low -mid

 • V.P

  Scuze !!

 • Srb Srb

  NICIO PROBLEMA ! TE IUBESC

 • Kar1na

  Srb e un boot, pot sa vad patternurile. Din pacate scriu boti cu mai mult AI ca el.

 • Olimpiu

  Vertu e pentru cei care sunt atat de bogati (sau de prosti) incat n-au ce sa faca cu un smartphone performant.