Google Pixel 2 – Design Confirmat de Carcase

Google Pixel 2 si Pixel 2 XL au astazi noul design confirmat de catre imagini cu primele carcase facute de producatorii de accesorii.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au astazi noul design confirmat de catre carcase fabricate de catre producatori de accesorii din Asia, care au preluat schitele de productie ale noului terminal. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, compania Google intentionand sa lanseze terminalel pe piata in toamna acestui an, probabil pana in octombrie.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au design usor diferit, compania Google parand sa nu fie dispusa sa faca trecerea la noul trend din lumea smartphone chiar imediat. Google Pixel 2 va avea un ecran care nu acopera intregul panou frontal al carcasei, in timp ce Google Pixel 2 XL va avea unul alungit pe aproape intreaga intindere a carcasei, dar nu va acoperi totusi toate marginile, asa cum ne asteptam.

Google Pixel 2 are si o carcasa destul de ciidata prezentata in aceste imagini, ea parand sa confirme faptul ca o camera duala urmeaza sa fie oferita de anul acesta. Acelasi lucru pare sa fie valabil inclusiv pentru Google Pixel 2 XL, compania Google putandu-le face o surpriza extrem de interesanta clientilor care abia asteapta sa cumpere cea de-a doua versiune a smartphone-ului lansat de catre ei.

Google Pixel 2 – noul design confirmat de primele carcase

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea in continuare un cititor de amprente integrat in carcasa, semn ca nici Google nu are o solutie de a il integra in ecran. Nu cred ca se astepta cineva ca Google Pixel 2 sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran din moment ce nici Apple si nici Samsung nu vor oferi asa ceva, deci lucrurile nu sunt chiar atat de departe de realitatea pe care o stiam.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL par, in rest, sa aiba un design destul de similar cu cel oferit de catre Google Pixel, insa pentru carcasa ar putea fi oferite cateva schimbari. Google Pixel 2 ar putea avea aceleasi materiale folosite in continuare pentru carcasa precum in cazul Google Pixel, asa ca probabil nu vor exista schimbari majore aici, pentru ca Google nici nu are motive sa le faca.

Google Pixel 2 XL carcasa

Google Pixel 2 nu are deocamdata foarte multe detalii disponibile, cei de la Google parand sa tina destul de bine pazite secretele privind noul lor smartphone. Se speculeaza ca Google Pixel 2 va avea hardware similar cu cel al smartphone-urilor Android premium ale momentului, dar mai mult de atat nu stim, deci detalii specifice vor aparea cel mai probabil in urmatoarele saptamani.

Google Pixel 2 XL carcasa design

Google Pixel 2 carcasa design