eMAG – 12 iulie, Apple Watch mai Ieftin cu 2000 LEI

eMAG vinde in 12 iulie Apple Watch cu 2000 de LEI mai ieftin decat in mod normal, zeci de modele fiind disponibile cu reduceri bune.

eMAG are pe 12 iulie in vanzare o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 2000 LEI si va recomand sa profitati de ocazie zilele acestea. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch astazi care beneficiaza de reduceri de pana la 2000 LEI, deci aveti ocazia de a face o surpriza foarte frumoasa cuiva de 12 iulie.

eMAG ofera pe 12 iulie promotii extrem de bune la Apple Watch, care este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in ziua de 12 iulie.

eMAG vinde in 12 iulie acum zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1200 de LEI pentru a face un cadou excelent pe 12 iulie.

eMAG – 12 iulie, Apple Watch mai Ieftin cu 2000 LEI

eMAG va permite sa gasiti pe 12 iulie atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul zilei de 12 iulie.

eMAG nu se teme sa ofere pe 12 iulie reduceri de pana la 2000 LEI si la aceste modele resigilate de smartwatch Apple Watch, iar daca nu va temeti de ele, va recomand sa profitati de promotii. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile de pe 12 iulie fiind extrem de bune.

eMAG ne permite in 12 iulie sa ne bucuram de o gama foarte variata de oferte laApple Watch, un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice.. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si de copiii care s-ar bucura sa primeasca unul pe 12 iulie.

eMAG - 12 iulie, Apple Watch Ieftin 2000 LEI