Google Pixel 2 XL – Specificatii si Design

Google Pixel 2 XL are astazi unele specificatii si noul design dezvaluite de catre o imagine creata in baza unor schite preluate de la partenerii Google.

Google Pixel 2 XL, versiunea mai mare a celor doua noi smartphone-uri pe care compania Google vrea sa le lanseze anul acesta, are astazi specificatiile si noul design dezvaluite. Vorbim despre un Google Pixel 2 XL care este gandit pentru a concura direct cu iPhone 8, iPhone 7S Plus si Samsung Galaxy S8, el urmand a avea si un ecran care acopera foarte mult din panoul frontal, asa cum se si astepta lumea.

Google Pixel 2 XL este fabricat de catre compania LG anul acesta, fata de HTC anul trecut, iar el va veni cu unele schimbari de design, sticla de pe spate urmand a avea dimensiuni mai reduse. Cititorul de amprente al Google Pixel 2 XL va fi anul acesta amplasat sub placa de aluminiu, iar o camera duala va fi desemenea implementata pentru a tine pasul cu ceea ce ofera smartphone-urile premium de acum.

Google Pixel 2 XL va avea un ecran cu diagonala de 6 inch care se va intinde pe intreagul panou frontal al carcasei sale, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, design-ul va fi unul de exceptie. Noul ecran al Google Pixel 2 XL va avea un aspect ratio de 2:1, iar efectul 3D de pe margini va fi mult mai pronuntat decat in modelele anterioare, lucru pe care lumea nu-l astepta de la Google.

Google Pixel 2 XL – specificatii si design-ul final dezvaluite

Google Pixel 2 XL va avea si o functie foarte interesanta care a fost implementata pentru prima oara intr-un smartphone in HTC U11 si pare sa fie destul de apreciata. Vorbim despre faptul ca marginile carcasei Google Pixel 2 XL vor putea fi “stranse” de catre utilizatori pentru a controla anumite functii ale sistemului de operare Android, asa cum se intampla la terminalul celor de la HTC.

Google Pixel 2 XL va oferi aceasta functionalitate pentru a activa Google Assistant, compania Google parand hotarata sa promoveze asistentul sau personal cu o functie “vedeta”. Avand in vedere ca multa lume foloseste Google Assistant, era normal ca Google sa implementeze in Google Pixel 2 XL metode mai simple de a activa aceasta functionalitate si ea urmeaza sa fie oferita in curand.

Google Pixel 2 XL va avea un design diferit fata de cel al Google Pixel 2, iar aici vorbim despre ecran, pentru ca Google va oferi in vechiul model un ecran mai mic, care nu ar acoperi tot panoul frontal. Google Pixel 2 XL urmeaza sa fie smartphone-ul “vedeta” din oferta celor de la Google anul acesta, iar informatiile aparute pana acum confirma fara dubiu acest lucru.

Google Pixel 2 XL va fi prezentat in toamna acestui an, dar deocamdata nu se stie cand.

Google Pixel 2 XL specificatii design