iPhone 8 – iata cum va fi Creata noua Culoare

iPhone 8 are descris in doua brevete de inventie procesul tehnologic pentru a crea culoarea cu efect de oglinda pentru noua sa carcasa din sticla.

iPhone 8 va avea de anul acesta o noua culoare pentru carcasa, cei de la Apple pregatindu-se sa ne ofere un finisaj de tip oglinda pentru smartphone-ul ce va fi lansat in toamna. Daca v-ati intrebat cum va crea compania Apple efectul oglinda in carcasa iPhone 8, ei bine un brevet de inventie inregistrat pentru cei din Cupertino descrie foarte bune ceea ce vom primi.

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla, iar Apple va aplica peste ea o vopsea speciala care va crea un efect de tip oglinda, precum in imaginea de mai jos. In carcasa iPhone 8 utilizatorii ar trebui sa isi vada reflexia la fel de bine precum s-ar uita intr-o oglinda, iar asta ar fi ceva inedit pentru o companie care pana acum a preferat lucrurile foarte simple si foarte elegante pentru produse.

iPhone 8 cu o carcasa din sticla pe care este aplicata aceasta vopsea speciala ar fi mai rezistenta decat in mod normal, iar din moment ce nu vorbim despre aluminiu, Apple ar putea renunta la antene. Practic, intreaga carcasa a iPhone 8 va fi o oglinda, teoretic rezistenta la zgarieturi, in care ar trebui sa vedem reflexia a orice este pus in fata ei de catre noi.

iPhone 8 – iata cum va fi creata noua culoare

iPhone 8 are descrisa o alta posibila procedura de vopsire a carcasei, insa in aceasta situatie Apple vorbeste despre folosirea ceramicii sau a zirconiului ca si material principal. Aceste materiale ar fi mai rezistente decat plasticul, insa stim deja ca iPhone 8 va avea o carcasa din sticla, care este oricum mai ieftina de fabricat decat ceramica sau zirconiul, ambele scumpe de prelucrat pentru carcasa unui smartphone.

iPhone 8 este totusi limitat si de capacitatea partenerilor Apple de a fabrica aceste carcase in baza specificatiilor impuse de catre companie. In general compania Apple a avut probleme cu faptul ca partenerii sai nu pot fabrica unele componente in baza specificatiilor sale, iar asta am vazut si din diverse zvonuri despre iPhone 8 care au aparut pana in prezent pe internet.

“According to the patent, a reflective layer would be combined with the surface of a translucent layer, “wherein the metal flakes provide multiple light reflective surfaces such that the composite structure has an appearance of an anodized metal. Compared to other optically clear materials, such as polycarbonate, hard ceramic materials like zirconia offer improved strength and fracture toughness.”

iPhone 8 va avea aceasta noua culoare pentru ca Apple trebuie sa ofere ceva spectaculos cu noul smartphone, iar dupa jet black si negru mat, ce putea fi mai bun decat atat ? Un iPhone 8 cu o carcasa vopsita intr-o culoare cu efect de oglinda va fi extrem de atractiv pentru femei, care vor putea renunta intr-un final la carcasele de acest gen pe care le folosesc acum.

iPhone 8 in aceasta culoare cu efect de oglinda va fi extrem de greu de fabricat, asa ca daca va fi lansat, va fi si extrem de greu de cumparat, cum s-a intamplat anul trecut cu versiunile jet black ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iphone 8 noua culoare oglinda

iphone 8 noua culoare oglinda 1