iPhone 8 – Apple a Intrat in Panica inaintea Lansarii

iPhone 8 genereaza panica in cadrul Apple, inginerii companiei americane nefiind capabili sa rezolve problemele cu incarcarea wireless si noua camera 3D.

iPhone 8 este in momentul de fata inca in proces de dezvoltare, iar in campusul din Cupertino a cam inceput sa se instaleze o oarecare panica din cauza faptului ca unele functii nu sunt pregatite. Mai exact, inginerii celor de la Apple nu par sa fie multumiti de sistemul de incarcare wireless pe care l-au integrat in iPhone 8, dar nici de camera 3D pe care cei de la Apple vor sa o ofere.

iPhone 8 este dezvoltat de catre inginerii Apple cu un sentiment de panica pentru ca exista probleme serioase in iOS 11 pe care ei deocamdata nu reusesc sa le rezolve. Daca aceste probleme ale iPhone 8 nu vor fi rezolvate curand, compania Apple ar putea amana sau intarzia lansarea, ori ar putea dezactiva anumite functii inainte de a incepe sa vanda noul terminal pentru clienti.

iPhone 8 ar putea veni fara sistemul de incarcare wireless pana in momentul in care iOS 11.1 va fi lansat, acest zvon aparand pentru prima oara in weekend. Desi s-a crezut initial ca incarcarea wireless pentru iPhone 8 va fi lansata tarziu deoarece pad-ul de incarcare nu ar fi pregatit pentur lansare, iata ca in final dezactivarea functiei este facuta din cauza problemelor care exista in iOS 11.

iPhone 8 – Apple a intrat in panica inaintea lansarii

iPhone 8 urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless prin inductie, sursa informatiilor de astazi confirmand acest lucru, deci nu prea mai pot exista dubii. Componentele pentru incarcarea wireless din iPhone 8 vor fi incluse in terminal, dar activarea functiei urmeaza sa aiba loc abia cu iOS 11.1 daca problemele actuale nu vor fi rezolvate in timp util si cam asta pare sa fie situatia si la final.

iPhone 8 are deasemenea probleme cu noua camera 3D care are senzori cu infrarosu si laser, aceasta refuzand sa se “inteleaga” bine cu iOS 11. Exact precum in cazul incarcarii wireless, problemele nu stau la camera si senzori, ci la iOS 11 care nu pare sa le controleze cum trebuie, asa ca iPhone 8 ar putea avea si unele dintre aceste noi functii dezactivate inainte de a fi lansat pentru clienti.

“The company has been working feverishly to fix software problems in its hotly anticipated 10th-anniversary iPhone that could ultimately cause production and delivery delays. If the software problems aren’t resolved quickly, the new flagship iPhone could even launch with major features disabled.”

iPhone 8 urmeaza sa aiba Touch ID in ecranul OLED, conform informatiilor de astazi, el contrazicand alte zvonuri care spuneau ca Apple inca nu poate finaliza aceasta implementare. Toate aceste informatii ne dau de inteles ca exista foarte multe probleme cu iPhone 8 chiar si cu doua luni inainte de a fi prezentat oficial, asa ca s-ar putea sa avem parte de foarte multe surprize neplacute.

iPhone 8 are unele componente in productie, dar daca Apple nu mai poate rezolva si aceste ultime probleme, exista sanse mari ca functii importante sa nu fie active de la bun inceput.

iphone 8 apple panica lansare