iPhone 8 – Apple a Intrat in Panica inaintea Lansarii

iPhone 8 genereaza panica in cadrul Apple, inginerii companiei americane nefiind capabili sa rezolve problemele cu incarcarea wireless si noua camera 3D.

iPhone 8 este in momentul de fata inca in proces de dezvoltare, iar in campusul din Cupertino a cam inceput sa se instaleze o oarecare panica din cauza faptului ca unele functii nu sunt pregatite. Mai exact, inginerii celor de la Apple nu par sa fie multumiti de sistemul de incarcare wireless pe care l-au integrat in iPhone 8, dar nici de camera 3D pe care cei de la Apple vor sa o ofere.

iPhone 8 este dezvoltat de catre inginerii Apple cu un sentiment de panica pentru ca exista probleme serioase in iOS 11 pe care ei deocamdata nu reusesc sa le rezolve. Daca aceste probleme ale iPhone 8 nu vor fi rezolvate curand, compania Apple ar putea amana sau intarzia lansarea, ori ar putea dezactiva anumite functii inainte de a incepe sa vanda noul terminal pentru clienti.

iPhone 8 ar putea veni fara sistemul de incarcare wireless pana in momentul in care iOS 11.1 va fi lansat, acest zvon aparand pentru prima oara in weekend. Desi s-a crezut initial ca incarcarea wireless pentru iPhone 8 va fi lansata tarziu deoarece pad-ul de incarcare nu ar fi pregatit pentur lansare, iata ca in final dezactivarea functiei este facuta din cauza problemelor care exista in iOS 11.

iPhone 8 – Apple a intrat in panica inaintea lansarii

iPhone 8 urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless prin inductie, sursa informatiilor de astazi confirmand acest lucru, deci nu prea mai pot exista dubii. Componentele pentru incarcarea wireless din iPhone 8 vor fi incluse in terminal, dar activarea functiei urmeaza sa aiba loc abia cu iOS 11.1 daca problemele actuale nu vor fi rezolvate in timp util si cam asta pare sa fie situatia si la final.

iPhone 8 are deasemenea probleme cu noua camera 3D care are senzori cu infrarosu si laser, aceasta refuzand sa se “inteleaga” bine cu iOS 11. Exact precum in cazul incarcarii wireless, problemele nu stau la camera si senzori, ci la iOS 11 care nu pare sa le controleze cum trebuie, asa ca iPhone 8 ar putea avea si unele dintre aceste noi functii dezactivate inainte de a fi lansat pentru clienti.

“The company has been working feverishly to fix software problems in its hotly anticipated 10th-anniversary iPhone that could ultimately cause production and delivery delays. If the software problems aren’t resolved quickly, the new flagship iPhone could even launch with major features disabled.”

iPhone 8 urmeaza sa aiba Touch ID in ecranul OLED, conform informatiilor de astazi, el contrazicand alte zvonuri care spuneau ca Apple inca nu poate finaliza aceasta implementare. Toate aceste informatii ne dau de inteles ca exista foarte multe probleme cu iPhone 8 chiar si cu doua luni inainte de a fi prezentat oficial, asa ca s-ar putea sa avem parte de foarte multe surprize neplacute.

iPhone 8 are unele componente in productie, dar daca Apple nu mai poate rezolva si aceste ultime probleme, exista sanse mari ca functii importante sa nu fie active de la bun inceput.

iphone 8 apple panica lansare

49 COMENTARII

  1. in septembrie sa fie anuntat si in octombrie sa fie lansat
    Se stie ca Apple poate face astfel, le anunta pe toate 3 in Septembrie, 7s si 7s plus apar pe piata tot in septembrie iar iPhone 8 cu lansarea in “late October”

  2. De ce este asa greu pentru Apple sa faca o incarcare wireless cand altii au de mai multi ani ? Macar daca ar fi putut sa faca incarcare de la distanta.

  3. Și deci așa… “Cel mai avansat sistem de operare pentru mobile din lume”
    Apple ar trebui să contracteze pe Google să îi facă iOS-ul, că altfel…

  4. Pentru ca nu poate face absolut nimic singura, nu poate inova, nu e capabila sa dezvolte dacă nu dezvolta alții și o îmbunătățesc
    Sincer alții au implementat chestii mult mai grele, dar le au controlat, dar Apple se impolmoleste la 2 chestii absolut banale, care le oferă competiția de ani de zile

  5. Sincer ar trebuii sa o ia de la capăt cu el, la fel ca Google, a fost cea mai mare prostie sa l dea afara pe Frostall din cauza mizeriei de Apple maps

  6. Mai bine sa-l lanseze mai târziu și funcțional decât sa facă ca Samsung,sa lanseze S8 cu surle și trâmbițe despre cât de tare e Bixby și sa nu funcționeze nici la 3 luni de la lansare și nu se știe când și dacă va funcționa vreodată. Sa nu mai zic de butonul dedicat useless si mai nou si neconfigurabil.
    Cred ca o sa fie ca la airpods,prezentarea azi,lansarea peste câteva luni.

  7. Asta am spus și eu de mai multe ori. iOS trebuie refăcut de la zero, pentru că nu mai face față tehnologiilor actuale. Până atunci, Apple ar trebui să aibă decența să scoată descrierea asta formidabilă despre “cel mai avansat sistem de operare pentru mobile din lume”

    IOS chiar nu este cel mai avansat sistem de operare pentru mobile.

  8. De precizat totusi ca ecosistemul celor de la apple e fantastic. Nu se compara cu samsung , pana la urma android mobile au si toti producatorii obositi. In plus mi-am luat cam multi virusi pe samsungul meu, astept un update de la bitdefender.

  9. Dacă este așa !! Însemna ca s-a cam ajuns la limita cu smartphone-urile !!! Mai trebuie sa așteptăm vreo câțiva ani cu ce avem, pana sa mai inventeze ăștia ceva și sa le implementeze in noile telefoane !

  10. Oricum va avea probleme, stai liniștit, trebuie sa o de a Apple în baza cu ceva cum a făcut cu fiecare generație de iphone

  11. Da la fel cum e discursul Apple despre ios ca “cel mai avansat OS din lume”, dar rulează pe un nr extrem de mic de idevice uri și are probleme cu grămada… Înțelegi tu

  12. Tu ești userul ala care copiază pseudonumele altora….. Nu poți sa fi și tu original?
    Cu siguranță ecosistemul Apple îmbunătățește masiv caracteristicile smartphone, cum îmbunătățesc ceilalți producători Android cu miliarde de dolari, de aceea iPhone are cele mai bune caracteristici smartphone (ecran, camera, body ratio, procesor, cele mai avansate nm etc)
    Ba dar ce deștept ești

  13. Hai sa nu exagerăm,or avea unii probleme dar nicidecum cu grămada iar alții cum sunt și eu(utilizator de iPhone,implicit iOS și nu vizionator de clipuri pe YouTube cu ios bugs) nu are nici o problema. Cam cum ești tu cu S7 edge,n-ai nici o problema dar pe net sunt o grămada.

  14. Slabe șanse ori le lansaza pe toate o data ori nu mai lansaza nimic nu e stilul apple sa lanseze un telefon în septembrie și cel lalat în octombrie.

  15. ios are probleme in general la fel cum interfetele personalizabile pentru android au probleme , unele sunt bune si bine facute , dar sunt o grija in plus

  16. Luni de zile de lag la lansarea iPhone 6?
    E prima oară când aud așa ceva,sincer ma îndoiesc,6-le nu l-am avut recunosc dar îl are soția și nu prea văd lag la el nici acum cu 10.3.2 pe el.
    Poate îmi dai și niște link-uri sa văd și eu lag-ul acela care a ținut luni de zile.

  17. Ba da. Imac a fost lansat in iunie iar imac pro in decembrie si multe alte exemple are Apple
    Cumva apple forteaza blogerii sau cei ce vor mai rapid noul model sa cumpere 7s pana apare i8

  18. Soția mea are iPhone 6 de când a apărut, eu am iPhone SE, plus că fiecare avem iPad mini 4 de 128 Giga. Un iPhone 6 am făcut cadou surorii mele. Șapte tablete iPad mini 2 le-am făcut cadou unor prieteni sau familiilor noastre. Țin să precizez că nu am avut NICIODATĂ probleme cu vreuna din ele. Nici ceilalți cărora le-am dat tablete nu au avut vreodată probleme, din contră, au rămas mască de cât de bune și de performante sunt. Eu sunt de câțiva ani buni în Italia, iar aici marea majoritate folosesc dispozitive Apple. Nu am auzit pe nimeni să aibă probleme cu ele. În schimb despre alte mărci de dispozitive am auzit. Când aud în comentarii pe diverse forumuri despre problemele întâmpinate de produsele Apple, mă minunez mult. Eu sunt super mulțumit de produsele Apple și până la proba contrarie voi continua să achiziționez device-urile lor!

  19. Apple spune că iOS este N° 1! Nu spune că este mai bun decât cel mai slab SO! Este o mare diferență.
    Este ca și cum tu, amfetamin, spui că ești cel mai rapid alergător din lume, N° 1!
    Vine Predatorul și spune că Usain Bolt este cel mai rapid, nu tu…
    Iar tu, îmi bați obrazul: stai așa, că sunt și bătrâni care aleargă mai încet 🙂

  20. Va fi interesant de văzut cum va schimba Apple lumea (cu ip8,cred că la el te referi) prin inovație.Strb mare au deja alții,amoled au destul de multi(chiar și Allview),carcasa din sticlă au avut chiar ei ,până când au considerat că aluminiul ăla care de îndoia e un material mai premium ,încărcare true wireless,pardon,încărcare cu pad parca exista pe alte telefoane de ani buni,carcasa oglinda -wtf? ,senzor de amprente pe spate sau in butonul power -ce sa vezi,și astea exista.Deci?

  21. Nu am avut nicio problema. Nu am ce sa ascund! De regula nu mă bag în discuții! Oricum nu am ce să demonstrez! Nu-mi plac discuțiile în contradictoriu! Mi-am spus opinia bazată pe experiența mea! Fiecare e liber să decidă ce să aleagă!

  22. Omule Apple stie ca sunt multi ce sunt nerabdatori sa puna pana pe A11. Deci pot lansa in sept 7s si 7s plus pe piata si in octombrie i8
    Nu te obliga nimeni sa iei S

  23. nu prea…samsung nu prea mai exista pe piata tabletelor, laptopurilor etc a ramas doar in smartphone pt ca este o categorie inca necesara pt toti oamenii, si au device’uri ieftine. pe cand huawei intra tare si pe piata tabletelor si pe piata laptop, la fel si xiaomi

  24. Nu stau sa verific cine-mi da like,eu nu pt asta comentez și sincer mă lasă rece faptul ca primesc like sau nu la comentarii.
    Dacă stai sa verifici cine la cine a dat like e precum “s-a kkt mirele pe el”! ???