Samsung Galaxy Note 8 – Data de LANSARE Anuntata

Samsung Galaxy Note 8 are data de lansare anuntata de Samsung, 23 august fiind ziua in care el va fi prezentat lumii intregi, in direct de la New York.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi data de lansare anuntata de catre catre compania Samsung pentru presa din Coreea de Sud, noul smartphone urmand a fi prezentat lumii intregi pe 23 august. Samsung va organiza o conferinta in New York pe data de 23 august pentru a prezenta oficial Samsung Galaxy Note 8, milioane de oamenia asteptand cu interes aparitia sa.

Samsung Galaxy Note 8 a fost anuntat pentru lansare in aceasta data de catre zvonuri aparute in trecut, iar confirmarea de astazi venita direct de la Samsung clarifica total lucrurile. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 nu va echivala si cu punerea terminalului in vanzare, deoarece asta ar urma sa se intample in cursul lunii septembrie, conform altor zvonuri recente in legatura cu noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 a fost zvonit ieri ca fiind pregatit pentru o lansare mai rapida deoarece Samsung Galaxy S8 are vanzari slabe, iar Samsung se teme de iPhone 8. Stim deja ca iPhone 8 va fi lansat in toamna de Apple, iar Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa ajunga mult mai devreme pe piata pentru a avea un oarecare succes inainte de a intra sub umbra smartphone-ului celor de la Apple.

Samsung Galaxy Note 8 – data de lansare anuntata de catre Samsung

Samsung Galaxy Note 8 va fi un smartphone in care vom regasi un ecran cu diagonala de 6.3 sau 6.4 inch, insa si un posibil ecran 4K pentru realitate virtuala. Deocamdata nu se stie sigur care va fi diagoana ecranului Samsung Galaxy Note 8 pentru ca diverse zvonuri au prezentat ambele dimensiuni, asa ca ramane de vazut ce va avea in final de oferit compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi componente de top implementate, ele fiind foarte similare cu cele ale Samsung Galaxy S8, asa cum era de asteptat. Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea o camera duala si un stylus, dimensiunile sale fiind ceva mai mari decat ale Samsung Galaxy S8, dar asta este normal avand in vedere noile functii integrate de catre Samsung.

“According to Samsung Electronics on July 11, Galaxy Note 8 will be unveiled on August 23 (local time) in New York unpacking event.”

Samsung Galaxy Note 8 va avea si o mare problema cu pretul, deoarece Samsung ar dori sa il vanda la preturi care incep de la minim 1000 de dolari, sau euro. Preturile Samsung Galaxy Note 8 ar putea ajunge pana la 1200 de dolari, sau euro, pentru modelele cu mult spatiu de stocare, dar nici iPhone 8 nu va fi chiar atat de ieftin, asa ca e greu de spus cat succes vor putea avea ambele.

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai asteptat smartphone al urmatoarelor doua luni, dar ramane umbra iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 lansare data