Samsung Galaxy Note 8 – Ecran 4K Foarte Mare

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat cu un ecran 4K al carui diagonala ar putea fi de 6.4 inch, usor mai mare fata de ceea ce stiam pana acum.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat anul acesta de catre compania Samsung cu un ecran 4K cu diagonala de 6.4 inch, o schimbare majora fata de ceea ce stiam pana acum. Informatiile vin astazi de la o sursa asiatica aparent apropiata de parteneri ai companiei Samsung care ar dezvolta Samsung Galaxy Note 8 in momentul de fata in vederea lansarii oficiale din toamna.

Samsung Galaxy Note 8 era zvonit pana acum cu un ecran Super AMOLED al carui diagonala ar i de 6.3 inch, rezolutia ecranului fiind de 2920 x 1440 pixeli. Cu aceste noi informatii, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch si o rezolutie de 3840 x 2160, diferenta fiind una colosala, dar deocamdata totul este teoretic si nimic nu este 100% sigur, ca de obicei.

Samsung Galaxy Note 8 cu un ecran 4K cu diagonala de 6.4 inch ar avea si 688 de pixeli per inch, o densitate foarte mare pentru ecranul unui simplu smartphone. Stim inca de saptamana trecuta ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba functii pentru realitate augmentata, iar cu un ecran cu o rezolutie atat de mare e posibils a aiba inclusiv noi functii pentru realitate virtuala oferite de catre cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 – ecran cu diagonala de 6.4 inch si rezolutie 4K

Samsung Galaxy Note 8 are deja un chip Snapdragon 835 care este capabil sa sustina un ecran cu rezolutie 4K, iar cei 6 GB RAM integrati il vor ajuta sa faca fata oricaror aplicatii. O rezolutie atat de mare pentru un posibil ecran foarte interesant al Samsung Galaxy Note 8 va pune terminalul in fruntea preferintelor unui numar foarte mare de consumatori, poate chiar peste iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 este asteptat de catre foarte multe persoane in momentul de fata, iar toate aceste informatii sugereaza faptul ca pretul de 1000 de dolari, sau euro va merita. Adevarul este ca Samsung Galaxy Note 8 cu un ecran 4K cu diagonala de 6.4 inch ar fi cumparat de multa lume chiar daca va avea un pret de vanzare atat de mare, acesta fiind una dintre marile probleme ale Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut, in premiera, si in doua versiuni cu spatiu de stocare de 64 GB si 128/256 GB, Samsung concentrandu-se pana acum pe un singur model. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie un smartphone al unor premiere interesante pentru compania Samsung, mai putin pe partea de design, care va ramane identic cu cel din Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la sfarsitul lunii august, dar lansarea va avea loc abia cel mai devreme in luna septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 ecran 4k