Samsung Galaxy Note 8 – Lansare Grabita din nou

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in graba de catre compania Samsung de frica iPhone 8, iar asta ar putea afecta serios calitatea noului smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va avea din nou parte de o lansare grabita de catre compania Samsung, aceasta fiind parerea analistilor care urmaresc evolutia pregatirilor pentru noul produs. Conform acestora, Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata mai devreme decat trebuia pentru ca vanzarile Samsung Galaxy S8 sunt cu mult sub asteptari, iar iPhone 8 pune multa presiune.

Samsung Galaxy Note 8 este vazut, din nou, de catre Samsung ca o salvare pentru vanzarile mici pe care Samsung Galaxy S8 le are in momentul de fata, lucru contrar asteptarilor. Vedem anul acesta cu Samsung Galaxy Note 8 o sitautie identica, cu cea pe care Samsung a avut-o anul trecut cand a grabit lansarea Samsung Galaxy Note 7 pentru ca vanzarile incepusera sa scada simtitor.

Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata mai devreme decat ar trebui, asa cum s-a intamplat si cu Samsung Galaxy Note 7, iar rezultatele ar putea fi… dezastruoase. Daca Samsung Galaxy Note 8 va fi grabit si se vor sari unii pasi ai procesului de dezvoltare, atunci cei de la Samsung ar putea avea parte de aceleasi probleme precum in cazul anului 2016, dar probabil ca lumea nu va mai fi la fel de iertatoare.

Samsung Galaxy Note 8 – lansare grabita din nou de catre Samsung

Samsung Galaxy Note 8 are pregatirile pentru lansare incepute de acum doua saptamani, unii angajati lucrand chiar si ore suplimentare pentru a-l finaliza. Desigur ca vedem exact ceea ce s-a intamplat anul trecut cand Samsung Galaxy Note 7 a fost adus pe piata cu mult inainte de vreme, ignorandu-se eventualele probleme, iar Samsung Galaxy Note 8 pare sa aiba parte de acelasi “tratament”.

Samsung Galaxy Note 8 este grabit pentru ca lansarea iPhone 8 se apropie si ea va afecta cu siguranta vanzarile smartphone-urilor Samsung intr-o masura foarte mare. Samsung se astepta cu siguranta ca toamna sa aduca probleme pentru evolutia Samsung Galaxy Note 8 din punct de vedere al vanzarilor, insa majoritatea lumii crede ca acum compania nu va actiona la fel de prost.

“Samsung Electronics employees have been in the head office for about two weeks. The production schedule is tight, but we are forcing to meet the expected release date in early September. The Galaxy Note 8 is not expected to be much different from the Galaxy S8.”

Samsung Galaxy Note 8 este anuntat a fi un smartphone cu functii foarte interesante, dar si un pret de vanzare foarte mare, asa ca daca va avea problemele pe care le preconizeaza unii, Samsung va fi serios afectata. Este de ajuns ca macar unul, sau doua, Samsung Galaxy Note 8 sa aiba baterii proaste care explodeaza, iar seria va fi imediat interzisa in multe tari, pentru a proteja clientii.

Samsung Galaxy Note 8 are potential, dar daca Samsung se va grabi sa-l aduca pe piata in septembrie inaintea iPhone 8, ar putea gresi serios.

Samsung Galaxy Note 8 lansare grabita

42 COMENTARII

  1. Vânzări mici pe naiba, S8 sa vândut mai bine ca S7, 10 milioane in mai puțin de o luna, din care 1,3 milioane numai în Coreea de Nord
    Sincer eu nu cred ca vor face aceiași greșeală cu N8 la fel cum au făcut cu N7 și sa riște iar sa piardă peste 5 miliarde de dolari…. Sa r duce de râpă toată munca lor în siguranța bateriilor
    Chiar ei au spus ca vor respecta cu sfințenie sistemul în 8 pași dezvoltat de ei pentru baterii

  2. 10 mil de S8+ s8+…..note 8 probabil va vinde cam 5 mil atunci….asta daca nu se raporteaza probleme….practic samsung este maruntis pt Apple

  3. Gama Note întotdeauna a avut vânzări mai mici decât gama S
    “practic samsung este maruntis pt Apple” :)))))))))… Apple cu toate departamentele sale nu poate sa obțină profit cât obține Samsung Group, mai ales ca a fost in trecuta și de Samsung Electronics care este doar o divizie a Samsung Group

  4. Da cu siguranță :))))
    Apple Inc – între 180 și 200 miliarde de dolari
    Samsung Group – peste 1000 miliarde de dolari

  5. Pai el tot lauda samsung ca și grup dar dar dacă compari stric doar telefoane laptop și tablete e depașită la ani lumina!
    Oricum asta se știe de mult

  6. Știu ca adevărul doare mai ales când nu e în favoarea Apple
    OK uite
    Apple 10 miliarde de dolari
    Samsung Electronics 12,1 miliarde de dolari
    E bine asa nene?

  7. Tu ești un de neinformat notoriu
    Veniturile Samsung Group sunt de obicei egale cu 17% din PIB ul Coreei de Sud ceea ce înseamnă peste 1000 miliarde de dolari, mai ales ca Samsung Group controlează o cincime din totalul exporturilor din Coreea de Sud

  8. Frate lasa-ma cu ce scrii arata-mi info,arata-mi oficial !! Daca nu poti ramai in kkt in banca ta de incult sarac
    Daca vrei sa te mAi bag in seama vorbesti pe date oficiale sau dai la baiatu 100$,altfel ramai o maimutica

  9. Sigur nu e vorba de mii de miliarde de yeni ? Ai undeva o listare a incasarile Samsung Group pe anul 2016 ? Nu de alta, dar in T2 2017 au avut incasari de 50 de miliarde de dolari si diferenta pana la 1000 de miliarde e cam mare.

  10. Oarecum se explica profitul de peste 1000 miliarde de dolari, în contextul în care vor sa cheltuiască peste 40 de miliarde de dolari pe 2 divizii

  11. Vezi ca eu nu te am jignit, ai înțeles nesimțit ordinar ce ești
    Astea sunt date oficiale raportate la situația actuala a tuturor diviziilor din Samsung Group (care sunt foarte multe)
    Tu când vorbești vorbesti din date oficiale? Nu, asa ca nu mai latra la mine, trolule

  12. ba da, stai calm, si nu este jignire atunci cand se spune adevarul
    vorbesc pe acelasi limba ca tine maimutoi…deci inca nu ai fost capabili sa imi arati niste date ne-scrise de tine ah? stiam ca esti incapabil, asa pot spune si eu ca Apple are 2000000 miliarde,ai inteles insecta mica? te pup pa