Sharp – Imaginea cu Smartphone-ul Surprinzator

Sharp are astazi dezvaluit intr-o noua imagine cel mai interesant smartphone al sau din ultimii ani, dar cel mai probabil si cel mai interesant din vara 2017.

Sharp are de ceva vreme in dezvoltare un smartphone extrem de interesant, al carui ecran se intinde dintr-o parte in alta a carcasei, mai mult decat la orice alt smartphone. Astazi avem ocazia de a vedea o prima imagine cu acest nou smartphone surprinzator al celor de la Sharp, el putand pune presiune serioasa pe iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 chiar din momentul lansarii oficiale.

Sharp a reusit sa creeze un ecran cu adevarat uimitor pentru acest smartphone, el acoperind intregul panou frontal, inclusiv partea superioara a acestuia. Puteti vedea ca in partea superioara a panoului frontal exista un mic decupaj in care este pozitionata camera frontala, insa chiar si aceasta regiune ocupa o zona foarte mica din panoul frontal, ea fiind inconjurata de ecran.

Sharp o ia inaintea celor de la Apple cu acest tip de design pentru smartphone, pentru ca in iPhone 8 urmeaza sa vedem ceva similar, dar cu un decupaj mult mai mare. Ceea ce a facut Sharp pentru al lor smartphone este mult mai placut din punct de vedere al design-ului si prezinta pentru prima oara cum este gandit un smartphone cu un ecran de acest gen.

Sharp – prima imagine cu cel mai surprinzator smartphone al verii

Sharp este unul dintre principalii producatori de ecrane pentru iPhone si iPad, asa ca a vedea un ecran de acest gen produs de catre el nu este chiar atat de neasteptat. Desigur ca Sharp nu va produce ecranul OLED pentru iPhone 8 care are acest decupaj, dar chiar si asa, compania japoneza are tehnologiile necesare pentru a lansa unul LCD pentru propria oferta.

Sharp urmeaza sa prezinte oficial acest smartphone luna aceasta, iar foarte multa lume abia asteapta sa vada cum arata in realitate ecranul atat de surprinzator al terminalului. Pana acum doar cei de la Xiaomi au reusit sa acopere intr-o buna masura panoul frontal al unui smartphone cu ecranul, dar cei de la Sharp vor atinge, cel mai probabil, un procent de 97% in raportul ecran – panou frontal pentru noul lor smartphone.

Sharp ar urma practic sa lanseze smartphone-ul care ecranul ce ocupa cea mai mare portiune din panoul frontal in care este integrat, imaginea de mai jos parand sa confirme fara dubiu aceasta realizare. Premiera pe care cei de la Sharp se pregatesc sa o anunte are sanse mici de a fi intrecuta prea curand, desi Samsung va incerca cu siguranta anul viitor sa lanseze un Samsung Galaxy S9 cu un ecran exceptional.

Sharp smartphone ecran