iPhone 8 – Lansare Intarziata cateva Saptamani

iPhone 8 are parte de o lansare intarziata cu cateva saptamani de catre compania Apple din cauza unor probleme tehnologice cu noile componente.

iPhone 8 are lansarea intarziata cu cateva saptamani, conform unor informatii noi aparute in cursul acestei seri cu privire la noul smartphone al companiei Apple. Conform analistilor americani, acea panica anuntata de catre un alt zvon aparut astazi este, aparent, adevarata, iar cei de la Apple ar fi decis sa amane lansarea iPhone 8 cu cateva saptamani pentru a-i putea pregati toate functiile.

iPhone 8 ar avea lansarea amanata cu aproximativ 3 – 4 saptamani de catre compania Apple, conform informatiilor aparute astazi, problemele fiind foarte serioase pentru cei din Cupertino. Analistii au discutat cu partenerii Apple privind intentiile celor din Cupertino pentru iPhone 8, iar vestile sunt foarte proaste din Asia in momentul de fata, dar multa lume cred ca ase astepta la asta.

iPhone 8 ar avea lansarea amanata din cauza faptului ca Apple inca are probleme mari cu software-ul care controleaza incarcarea wireless si senzorii cu infraros si laser ai camerei 3D. Practic, desi Apple ar urma sa prezinte iPhone 8 in luna septembrie pentru lumea intreaga, lansarea acestui nou smartphone va avea loc abia pe la jumatatea sau finalul lunii octombrie, sau poate chiar in noiembrie.

iPhone 8 – lansare intarziata cateva saptamani

iPhone 8 urmeaza sa aiba un impact negativ major asupra vanzarilor de terminale in T3 si T4 2017, analistii modificandu-si estimarile si scazand previziunea de vanzari cu 17 milioane de unitati. Practic, lansarea intarziata a iPhone 8 ar urma sa afecteze atat de mult compania Apple, incat ea ar putea pierde cateva miliarde de dolari din cauza problemelor pe care nu le poate rezolva inca.

iPhone 8 pare sa genereze cele mai mari probleme pentru Apple dintre toate smartphone-urile lansate pana acum de catre compania americana pentru clienti. In toata istoria iPhone de pana acum, separat de anul 2011 nu a mai existat vreo lansare amanata intr-o asemenea masura precum cea pe care este nevoita sa o faca acum compania Apple pentru a aduce iPhone 8 pe piata.

“Our conversations with the Supply Chain suggest that the iPhone 8 will ship 3-4 weeks delayed given technological issues which Apple and its suppliers are working through.”

iPhone 8 putea fi totusi lansat mai devreme de catre Apple daca ar avea incarcarea wireless dezactivata, sau poate chiar unele noi functii de realitate augmentata inactive. Din moment ce iOS 11 nu functioneaza corect cu sistemul de incarcare wireless al iPhone 8 si nici cu noua camera frontala 3D, este clar ca acest terminal nu ar fi fost gandit chiar atat de bine de la bun inceput.

iPhone 8 ne-ar putea arata pentru prima oara cam cat de problematica este pentru compania Apple devoltarea unui smartphone de talia aceasta si cat de bine trebuie gandit totul pentru a nu te face de rusine.

iphone 8 lansare intarziata saptamani