Facebook Messenger – Update Important pe iPhone

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger aduce, conform listei de schimbari doar modificari mai putin importante, cum ar fi rezolvarea de buguri si imbunatatirea performantelor, sau a experientei de utilizare.

Facebook Messenger aduce, in realitate, noile reclame despre care v-am vorbit zilele trecute, aceastea urmand a fi afisate in interfata principala, unde vedem si listele de conversatii. Reclamele vor fi activate gradual pentru toti utilizatorii Facebook Messenger, asa ca daca nu le vedeti imediat dupa instalare, nu va ganditi ca veti scapa de ele, pentru ca nu este asa.

„We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Desi Facebook nu specifica acest lucru, in general actualizarile acestea aduc si functii noi care sunt anuntate cateva zile mai tarziu. Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook messenger update important iphone

Articolul precedentFacebook – UE Interzice Spionarea Angajatilor
Articolul următorHuawei preia o Idee Importanta a Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.