Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger – Update Important pe iPhone

Facebook Messenger – Update Important pe iPhone

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Facebook Messenger aduce, conform listei de schimbari doar modificari mai putin importante, cum ar fi rezolvarea de buguri si imbunatatirea performantelor, sau a experientei de utilizare.

Facebook Messenger aduce, in realitate, noile reclame despre care v-am vorbit zilele trecute, aceastea urmand a fi afisate in interfata principala, unde vedem si listele de conversatii. Reclamele vor fi activate gradual pentru toti utilizatorii Facebook Messenger, asa ca daca nu le vedeti imediat dupa instalare, nu va ganditi ca veti scapa de ele, pentru ca nu este asa.

“We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Desi Facebook nu specifica acest lucru, in general actualizarile acestea aduc si functii noi care sunt anuntate cateva zile mai tarziu. Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook messenger update important iphone

 • Cody

  Tot mai enervant devine FB.

 • raducotoman

  Și iar nu merge swipe to delete la conversații

 • So0o

  + ca nu mai poti sa vezi lista cu prieteni

 • 3D touch….

 • attilar1

  Simplu, nu fac update pana nu ma obliga, macar o vreme nuvad reclamele 🙂

 • B06DAN

  Cel mai bine de cei care au jb. Instaleaza adblock si adios reclame enervante. Am 6s cu 9.3.2 si urmatorul soft va fi ios 11 cu jb, altfel raman la 9.3.2 care e destul de ok

 • Corneliu Bilauca

  Prosti! Daca nu vrei reclame trebuie sa te joci putin la setarile facebook pina dai de butonul cu daca accepti sau nu reclame in paginile tale, si dai pe nu, si nu iti apar reclamele dar nici toate postarile prietenilor nu le vezi daca ei au reclame in paginile lor, la reclame e simplu ai un x micut intrun colț al reclamei, apesi pe el si reclama dispare.