Google a lansat Backup and Sync pe Mac

Google, a lansat in cursul noptii trecute aplicatia Backup and Sync pentru utilizatorii de Mac-uri, ea fiind gandita ca o solutie all-on-one de backup pentru Photos si Drive.. Aplicatia Backup and Sync trebuia sa ajunga la utilizatori inca de luna trecuta, insa Google a decis ca ea nu este suficient de bine pregatita, asa ca utilizatorii Google Photos se vor putea folosi de ea abia de acum.

Google a lansat aplicatia Backup and Sync pentru utilizatorii de Mac-uri care vor sa-si incarce in Google Photos si Google Drive orice fel de fisiere din calculatoare. Vorbim aici despre o solutie completa de backup pe care compania Google o ofera pentru utilizatorii de Mac-uri din lumea intreaga, acestia urmand a avea parte de protectie totala pentru date in cazul in care au probleme.

Google le permite utilizatorilor care folosesc aplicatia Backup and Sync sa faca upload continuu pentru orice fel de fisiere si foldere in Photos si Drive pentru a incarca toate fisierele. Aplicatia Backup and Sync a celor de la Google afiseaza inclusiv un toolbar o interfata pentru monitorizarea progresului incarcarilor de fisiere, astfel ca vom sti in orice moment cat de bine evolueaza totul.

Google impune ca aplicatia Backup and Sync pentru Mac sa fie instalata pe calculatoarele care au macar OS X Mavericks 10.9 instalat, versiunile mai vechi nefiind compatibile. In momentul de fata aplicatia Backup and Sync pentru Mac poate fi descarcata din Google Photos sau Google Drive, asa ca aveti optiunea de a o instala de oriunde doriti, fara probleme.

google backup sync mac