WhatsApp – Functia Mult Asteptata este Activa

WhatsApp a activat o functie foarte asteptata de catre utilizatorii iPhone si Android, ea permitand trimiterea oricarui tip de fisiere intre prieteni.

WhatsApp a activat intr-un final functia mult asteptata de catre utilizatorii din lumea intreaga, acestia putandu-se folosi de ea in aplicatie incepand de zilele trecute. V-am spus acum cateva saptamani ca WhatsApp va oferi o functie care permite partajarea oricarui tip de fisiere din iPhone si Android, iar compania dezvoltatoare a activat-o deja pentru unii posesori de smartphone-uri.

WhatsApp a activat noua functie de partajare a oricarui tip de fisiere in cea mai recenta actualizare a aplicatiei pentru Android, aceasta putand fi descarcata chiar acum din Google Play. Orice utilizatori ai WhatsApp care foloesc aplicatia de pe un terminal Android pot trimite acum orice fel de fisiere catre oricare dintre utilizatorii care folosesc zilnic platforma de mesagerie.

WhatsApp permitea pana in prezent doar partajarea de poze si documente, insa arhivele de tip zip, sau fisierele cu orice alta extensie pot fi acum trimise prin aplicatie. Utilizatorii de terminale Android pot partaja fisiere care au o dimensiune maxima de 100 MB, in timp ce in cazul iPhone WhatsApp permite trimiterea de fisiere care au maxim 128 MB, asa ca experienta este diferita.

WhatsApp – functia mult asteptata a fost activata

WhatsApp aduce schimbari importante si pentru partajarea de poze, deoarece incepand de astazi aplicatia nu mai reduce calitatea acestora. Pana acum pozele trimise prin WhatsApp erau “optimizate” pentru a reduce consumul de banda de internet, iar asta insemna ca ele erau trimise la o calitate net inferioara celei la care au fost inregistrate de catre utilizatorii ce le trimit.

WhatsApp a fost modificata deasemenea pentru a trimite multiple poze deodata catre prieteni pentru a nu trimite multiple mesaje unul dupa altul intr-o conversatie. Interfata aplicatiei WhatsApp a fost modificata pentru a permite trimiterea pozelor intr-un asemenea mod, asa ca toate vor fi afisate grupat intr-un nou chenar care este vizibil pentru toti utilizatorii iPhone si Android.

WhatsApp vine si cu o serie de modificari pentru interfata de apelare, acum utilizatorii avand butoanele afisate intr-un mod diferit pentru a accepta apelurile de orice tip. Aceste modificari menirea de a face mai usoara de utilizat interfata WhatsApp pentru apelare video, sau audio, asa ca daca folositi in mod frecvent aceste functii, ar trebui sa aveti parte de o experienta mult mai buna de a le folosi.

WhatsApp a inclus toate aceste noutati in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android, dar ramane de vazut cand va fi actualizata si versiunea petnru iPhone cu aceste noutati foarte interesante.

whatsapp functia asteptata activa