Google Pixel 2 va avea un Ecran Impresionant

Google Pixel 2 XL va avea un ecran impresionant, care beneficiaza de functii pe care doar alte smartphone-uri Android le-au avut, iata detaliile.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea un ecran impresionant anul acesta, compania Google pregatind surprize foarte interesante pentru noul lor smartphone. Spre deosebire de modelele lansate anul trecut, Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor veni cel putin intr-o versiune cu un ecran care acopera intregul panou frontal al smartphone-ului, asa cum asteapta toata lumea.

Google Pixel 2 XL urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, compania Google parand sa fi ales sa foloseasca un ecran OLED pentru terminal. LG ar urma sa furnizeze ecranele OLED pentru Google Pixel 2 XL, iar asta nu este surprinzator avand in vedere ca Google nu vinde multe smartphone-uri, iar LG nu poate produce multe unitati pentru clientii sai.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor avea un chip Qualcomm Snapdragon 835, acelasi precum in restul smartphone-urilor premium, deci va avea si performante de top. Nu se stie cata memorie RAM vor avea Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL, insa este de asteptat ca modelul cu ecran mai amre sa aiba si mai multa memorie RAM disponibila pentru a-i sustine noul ecran.

Google Pixel 2 va avea un ecran impresionant

Google Pixel 2 XL este modelul interesant anul acesta, deoarece el va avea un ecran Always On, care va afisa informatii si cand temrinalul este blocat. Google Pixel 2 Xl va afisa ora, informatii despre notificari, vremea si alte detalii chiar in ecranul de blocare, inclusiv in momentele in care dispozitivul este blocat, consumul de energie fiind unul foarte redus multumita acestui tip de ecran.

Google Pixel 2 XL va avea deasemenea si acele margini speciale din HTC U11, strangerea lor permitand activarea asistentului personal Google Assistant la nevoie. Google Pixel 2 XL va permite ajustarea intensitatii de strangere a marginilor carcasei, iar daca trecutul ne-a invatat ceva pentru Android, atunci multe alte functii vor fi disponibile prin simpla strangere a carcasei terminalului.

Google Pixel 2 XL urmeaza sa ofere si o optiune noua pentru ecran care va afisa culorile cu o intensitate mult mai mare, cam asa cum au si televizoarele noastre. Google Pixel 2 XL vine cu foarte multe noutati interesante, dar nu toate vor ajunge si in Google Pixel 2, in principal din cauza faptului ca acest dispozitiv va avea un ecran cu diagonala ceva mai mica si de alta natura.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor fi prezentate de catre compania Google in toamna acestui an, lansarea urmand a avea loc tot atunci.

Google Pixel 2 ecran impresionant

3 COMENTARII