iPhone 8 Concept arata Navigarea prin iOS 11

iPhone 8 apare astazi intr-un concept foarte interesant care incearca sa ne arate cum am putea folosi interfata iOS 11 pentru a controla noul smartphone al companiei Apple. Puteti vedea mai jos ca vorbim despre un iPhone 8 a carui interfata este gandita special pentru a afisa permanent un buton Home in partea inferioara, plus alte butoane pentru controlarea interfetei de utilizator.

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar butonul Home fizic va disparea complet din noul smartphone al companiei Apple, asa ca unul virtual isi va face loc. Din zvonurile aparute pana acum am aflat ca iPhone8 ar putea avea un buton Home virtual afisat permanent in interfata sistemului de operare, asa ca acet concept are o idee destul de buna in legatura cu ceea ce am putea primi.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in luna septembrie, dar lansarea oficiala ar putea avea loc abia undeva prin octombrie, sau noiembrie.

Articolul precedenteMAG – 13 iulie – Reduceri la Tabletele iPad
Articolul următorGoogle Pixel 2 va avea un Ecran Impresionant
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.