Samsung Galaxy Note FE – Noua Baterie Sigura

Samsung Galaxy Note FE are o noua baterie mai mica si mai sigura decat cea implementata in mod gresit in 2016 in Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note FE este versiunea reconditionata a Samsung Galaxy Note 7, care a fost lansat in cursul anului trecut de catre compania Samsung si a facut istorie. Samsung Galaxy Note 7 este primul smartphone retras de pe piata din cauza unul val de explozii si incendii, este unul dintre putinele interzis in avioane si mijloace de transport in comun, iar acum a revenit sub forma Samsung Galaxy Note FE.

Samsung Galaxy Note FE este prezentat de catre Samsung ca fiind o versiune mai sigura a modelului lansat anul trecut, insa oare cine mai poate crede compania coreeana ? Si asnul trecut Samsung a refuzat timp de o luna sa admita faptul ca Samsung Galaxy Note 7 explodeaza din cauza unui defect de fabricatie, insa intr-un final a fost obligata sa-i scoata din vanzare, dar a gandit Samsung Galaxy Note FE.

Samsung Galaxy Note FE a fost dezasamblat zilele trecute de catre cei de la iFixit, terminalul fiind pus in vanzare in Coreea de Sud chiar saptamana trecuta in 400.000 de exemplare. Cel putin unul dintre aceste exemplare ale Samsung Galaxy Note FE a ajuns la iFixIt pentru o dezasamblare menita sa ne spuna ce se ascunde in interiorul carcasei acestui terminal lansat in mod surprinzator de Samsung.

Samsung Galaxy Note FE – noua baterie sigura

Samsung Galaxy Note FE are structura interna identica cu cea a Samsung Galaxy Note 7, spre surprinderea nimanui, pentru ca Samsung nici nu a spus ca o va schimba. Samsung Galaxy Note FE are totusi o noua baterie, care ar trebui sa fie mult mai sigura si sa nu explodeze in mod spontan pentru a genera incendii si a pune vietile utilizatorilor in pericol, asa cum a facut predecesoarea.

Samsung Galaxy Note FE are o baterie de 3200 mAh, care are dimensiuni mai mici decat cea integrata in Samsung Galaxy Note 7, deci nu mai sta sub presiune in carcasa. Aceasta noua baterie a Samsung Galaxy Note FE ar trebui sa beneficieze si de noul proces riguros de verificare pe care Samsung SDI l-a impus in fabricile care produc baterii, deci teoretic este foarte sigura pentru clienti.

Samsung Galaxy Note FE nu a explodat pana in prezent si nu au fost descoperite plangeri ale vreunor utilizatori in legatura cu functionalitatea sau calitatea smartphone-ului vandut de coreeni. Samsung Galaxy Note FE ar putea avea toate problemele majore ale Samsung Galaxy Note 7 rezolvate si ar putea fi dovada faptului ca Samsung si-a invatat lectia, dar ramane de vazut daca vom auzi de probleme in curand.

Samsung Galaxy Note FE baterie
Bateria Samsung Galaxy Note FE (stanga) comparata cu cea a Samsung Galaxy Note 7 (dreapta)