iPhone 7 Plus – Clonele Android “de top” – VIDEO

iPhone 7 Plus a fost lansat in septembrie 2016 de catre compania Apple si una dintre principalele caracteristici noi este camera duala care permite inregistrarea de poze foarte bune. Compania Apple a facut din iPhone 7 Plus un simbol international in lumea smartphone, atat de important incat foarte multi producatori de smartphone-uri Android s-au gandit sa-i copieze design-ul.

iPhone 7 Plus este prezentat in clipul video de mai jos intr-o comparatie cu multe smartphone-uri Android lansate de catre companii “serioase”, care ii copiaza defapt design-ul. De la Oppo R1 si pana la ASUS Zenfone 3 Zoom, sau OnePlus 5, in clipul video de mai jos puteti vedea multe smartphone-uri de la producatori cunoscuti, care copiaza design-ul iPhone 7 Plus pentru ca nimeni nu-i poate opri in China.

iPhone 7 Plus este vazut in China ca o sursa de inspiratie de catre foarte multi asa-zisi producatori de smartphone-uri, cei de la Huawei avand deasemenea ceva preluat de la Apple. Desi Apple ar trebui sa se simta magulita ca acesti producatori ii copiaza design-urile, problema ca toate aceste terminale care arata ca iPhone 7 Plus ii afecteaza vanzarile, in special un Oppo R1 care este o clona inclusiv la nivel de interfata.

iPhone 7 Plus nu poate fi protejat in China de catre Apple pentru ca mentalitatea chinezeasca este ca orice poate fi copiat, legislatia fiind facuta intr-un asa mod incat sa incurajeze asta. In ciuda acestor lucruri, Apple ramane totusi principala sursa de inspiratie pentru design-ul smartphone-urilor, iar numarul foarte mare de clone este o dovada indubitabila a acestui lucru.

4 COMENTARII

  1. Srb, tu ești o persoana dobitoaca 🙂 Așa o copiază mulți și pe Floricica Dansatoarea. Asta nu înseamnă ca este cultă/ o persoana exemplară pentru societate. La fel și în cazul tău : când unii spun “Superb” înseamnă ca te iau la mișto ?