Samsung Galaxy Note 8 – Noua Imagine de Presa

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine de presa care ne arata design-ul final al viitorului smartphone pregatit de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua presupusa imagine de presa, aceasta fiind publicata la doar o zi dupa ce Samsung a publicat prima imagine oficiala cu noul smartphone. Terminalul Samsung Galaxy Note 8 din aceasta imagine pare sa fie identic cu cel pe care l-am vazut publicat chiar de pe contul oficial de Twitter al companiei Samsung cu doar putin peste o zi in urma.

Samsung Galaxy Note 8 a uimit in acea imagine cu un design complet neasteptat, marginile ecranului fiind cu mult mai mici decat se asteptau chiar si fanii inraiti ai companiei Samsung. In aceasta noua presupusa imagine de presa vedem exact acelasi lucru, pentru ca marginile panoului frontal al Samsung Galaxy Note 8 sunt practic inexistente, asa cum isi doreste toata lumea de la orice smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 era anuntat ca avand un design usor diferit fata de cel pe care-l vedem acum, insa cei de la Samsung au dorit sa clarifice lucrurile in mod direct. Stiam deja ca Samsung Galaxy Note 8 are un Infinity Display precum Samsung Galaxy S8, diagonala sa urmand a avea 6.3 inch, sau 6.4 inch, deci va fi cu 0.1 inch, sau 0.2 inch, fata de Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 – noua imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compania Samsung pe data de 23 august, adica peste mai putin de o luna din acest moment. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 este programata de catre cei de la Samsung pentru inceputul lunii septembrie in unele tari de pe glob, urmand ca in alte tari ea sa fie programata pentru luna octombrie.

Samsung Galaxy Note 8 este asteptat cu un chip Qualcomm Snapdragon 835 si macar 6 GB RAM, o baterie de minim 3200 mAh urmand a fi integrata de catre Samsung. Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea si o camera duala integrata, aceasta schimbare fiind deja confirmata de catre compania Samsung cu cateva saptamani in urma, asa ca unele functii au fost deja anuntate.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea si un pret de vanzare foarte mare stabilit de catre compania Samsung, minim 1000 de dolari, sau euro, urmand a fi ceruti de catre coreeni. Vorbim despre o crestere substantiala de pret pentru Samsung Galaxy Note 8 in comparatie cu modelul anterior, dar toate aceste schimbari pregatite de catre Samsung ar trebui sa merite banii ceruti pentru terminal.

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai asteptat smartphone al lunii august si din septembrie se va duela cu iPhone 8, putand fi lansat chiar foarte aproape de produsul companiei Apple.

Samsung Galaxy Note 8 imagine presa 15 iulie 2017