Samsung Galaxy S8 – Viitor necesar pentru iPhone

Samsung Galaxy S8 are o functie care ar putea transforma viitorul iPhone, daca Apple va gasi intelepciunea de a o prelua pentru smartphone-urile sale.

Samsung Galaxy S8 are promovata intr-o noua reclama una dintre functiile pe care compania Apple cred ca ar trebui sa le copieze imediat si sa le ofere in iPhone. Vorbesc despre functia Samsung Galaxy S8 care permite transformarea sa intr-un calculator folosind accesoriul DeX, un stand cu hub pentru conectarea catorva accesorii, inclusiv a unui monitor pe care sa fie afisate imagini.

Samsung Galaxy S8 in modul DeX proiecteaza pe un monitor normal o interfata de calculator care le permite utilizatorilor sa foloseasca smartphone-ul in loc de laptop. Functionalitatea nu este perfecta, nu este completa, dar este o prima tentativa a celor de la Samsung de a convinge lumea ca un smartphone este un posibil inlocuitor pentru laptop, iar Samsung Galaxy S8 trebuie laudat pentru asta.

Samsung Galaxy S8 le permite celor care nu au un laptop, dar isi pot cumpara un monitor, sa beneficieze de o experienta similara precum cea oferita de catre un calculator. Vorbim aici despre vizualizarea de imagini si clipuri video pe un ecran de mari dimensiuni, purtarea de conversatii intr-un format mai mare si folosirea Samsung Galaxy S8 intr-un mod mult mai placut, fara a te chinui sa vezi ce scrie pe ecran.

Samsung Galaxy S8 – viitorul necesar pentru iPhone

Samsung Galaxy S8 are un procesor cu performante egale cu cele ale unui iPhone 7, dar iPhone 8 il va surclasa fara drept de apel, deci teoretic Apple poate oferi aceeasi functionalitate. In iPhone 8 compania Apple ar putea oferi fara discutie aceasta functie DeX din Samsung Galaxy S8 si nimanui nu i-ar pasa daca Apple ar copia-o, ba din contra ar lauda-o din toate colturile.

Samsung Galaxy S8 are aceasta functie dintr-o tentativa a Samsung de a cuceri clienti care n-au bani de un laptop, dar au nevoie de ceva intermediar, iar Apple ar putea profita de asta. Apple este foarte lacoma si prefera ca oamenii sa cumpere un MacBook decat sa vanda un iPhone care ar putea fi transformat foarte usor intr-un calculator, asa cum se intampla cu Samsung Galaxy S8.

https://www.youtube.com/watch?v=P4u6BZAkjqM

Samsung Galaxy S8 porneste o revolutie, din punctul meu de vedere, in industrie cu o functie de acest gen si cred ca anul viitor o vom vedea inclusiv la alti producatori. Apple se va incapatana cu indarjire sa ofere o functie similara cu cea din Samsung Galaxy S8 si in iPhone pentru a nu afecta vanzarile de Mac-uri, dar cred ca vanzarile iPhone ar putea exploda daca ea ar exista.

Samsung Galaxy S8 ii arata aici companiei Apple cum poate face viitoarea revolutie in industria smartphone, sau poate chiar in cea a tabletelor, avand in vedere ca nimeni nu crede gluma ca iPad inlocuieste un calculator.