Samsung Galaxy Note 8 – Detalii despre Lansare

Samsung Galaxy Note 8 are primele detalii despre lansare dezvaluite de catre surse din cadrul companiei Samsung, iata cum a fost programata.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi primele detalii despre lansare dezvaluite de catre un jurnalist care a reusit sa obtina informatii de la surse apropiate companiei Samsung. Acesta a discutat recent cu multiple surse coreene apropiate companiei Samsung, el afirmand ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania coreana la inceputul lunii septembrie pentru clientii interesati sa il cumpere.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat de catre Samsung in doua valuri, asa cum se intampla de obicei cu un smartphone premium, primul val urmand a avea loc la inceputul lunii septembrie. In acest val pentru lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie incluse cele mai importante tari pentru cei de la Samsung, deci e posibil ca Romania sa nu faca parte din el, daca vanzarile de aici nu sunt mari.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat si intr-un al doilea val de tari in cursul lunii octombrie, aici fiind incluse tarile din “pilonul” al doilea, unde nu se inregistreaza de obicei vanzari foarte bune. De ce asteapta Samsung o luna pentru a lansa Samsung Galaxy Note 8 in cel de-al doilea val este foarte greu de spus, dar cu siguranta exista motive foarte bune pentru care Samsung a luat aceasta decizie.

Samsung Galaxy Note 8 – primele detalii despre lansare

Samsung Galaxy Note 8 nu va avea parte de acelasi tip de lansare precum Samsung Galaxy S8, acest smartphone fiind lansat initial in Coreea de Sud, iar la 2 saptamani distanta in peste 100 de tari. E posibil ca Samsung sa nu aiba suficiente unitati ale Samsung Galaxy Note 8 pentru toate tarile care il doresc, sau e posibil sa se astepte posibile probleme care ar putea fi anuntate de catre clienti.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat ieri de catre compania Samsung in design-ul final pe care urmeaza sa il aiba, deci stim sigur cum va arata terminalul cand va fi lansat. Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display care acopera mai mult din panoul frontal decat credeam, marginile superioara si inferioara fiind foarte mici spre deosebire de celelalte modele lansate anul acesta.

“The second half of Note 8, Gao Dongzhen said that the current is expected to be officially released at the end of August, from early September to October will be announced the first wave and the second wave of listed countries in the order.”

Samsung Galaxy Note 8 va avea si un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu 6 GB RAM, o baterie  de 3300 mAh – 3500 mAh putand fi deasemenea integrata in terminal. Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata de catre Samsung, acest lucru fiind confirmat oficial de catre coreeni, asa ca avem deja o idee destul de buna cu privire la ceea ce va aduce noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 imagine oficiala

5 COMENTARII