iOS 11 – Apple arata noile Emoji din iPhone si iPad

iOS 11 va fi lansat in cursul lunii septembrie de catre compania Apple, iar cu ocazia Zilei Internationale a Emoji ne prezinta cateva dintre aceste noi caractere. In imaginile de mai jos puteti vedea ce pregateste compania Apple pentru iOS 11 in momentul de fata, foarte multe persoane asteptand cu nerabdare aparitia acestor noi caractere emoji in terminalele lor anul acesta.

iOS 11 va avea mai multe caractere emoji disponibile pentru noi incepand din aceasta toamna, deci Apple nu le-a prezentat chiar pe toate, cateva zeci urmand a fi disponibile de atunci. Toate vor fi accesibile prin intermediul aceluiasi menu din care putem vedea caracterele emoji, asa ca iOS 11 va aduce noutati foarte interesante pentru toata lumea.


emoji_update_new

ios 11 emoji iPhone iPad

Articolul precedentSamsung Galaxy S8 – Vanzari Neasteptat de Bune
Articolul următoriPhone 8 Prezentat din Toate Unghiurile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.