Samsung Galaxy S8 – Vanzari Neasteptat de Bune

Samsung Galaxy S8 inregistreaza vanzari neasteaptat de bune in ultimele luni, intrecand seria Samsung Galaxy S7, conform presedintelui Samsung.

Samsung Galaxy S8 are vanzari mult mai bune decat s-a speculat pana acum, cel putin conform presedintelui companiei coreene, care a incercat sa prezinte lucrurile intr-o situatie mai buna. Conform acestuia, vanzarile Samsung Galaxy S8 sunt cu aproximativ 15% mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S7, desi informatii aparute saptamana trecuta sugerau ceva cu totul si cu totul diferit.

Samsung Galaxy S8 era prezentat saptamana trecuta ca avand vanzari cu pana la 30% mai mici decat cele ale Samsung Galaxy S7, aceasta fiind o estimare a analistilor. In realitate, presedintele Samsung sustine ca Samsung Galaxy S8 ar avea vanzari cu pana la 15% mai mari decat Samsung Galaxy S7 daca s-ar face o comparatie intre aceleasi perioade de disponibilitate pentru ambele serii.

Samsung Galaxy S8 ar urma sa continue sa genereze vanzari bune pentru cei de la Samsung si in lunile urmatoare, conform presedintelui companiei. Acesta este cel mai probabil increzator in faptul ca Samsung Galaxy S8 va atrage interes tot mai mare din partea fanilor companiei, dar e putin probabil ca asta sa se intample din moment ce iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat in curand.

Samsung Galaxy S8 ar avea vanzari neasteptat de bune

Samsung Galaxy S8 face parte dintr-un plan al companiei Samsung care are programate lansari de smartphone-uri pentru urmatorii 3 ani de activitate ai companiei. In aceasta idee, toate schimbarile facute pentru Samsung Galaxy S8 ar face parte dintr-un program mai larg a companiei coreene, care va implica cel mai probabil si alte inovatii cel putin la fel de importante, dar probabil nu in 2018.

Samsung Galaxy S8 este un smartphone foarte important pentru Samsung deoarece a fost lansat dupa esecul rasunator al Samsung Galaxy Note 7. Unii au ramas surprinsi de faptul ca Samsung Galaxy S8 nu ar inregistra vanzari chiar atat de bune precum sugera compania Samsung, insa se pare ca realitatea ar fi usor diferita si terminalul ar fi un real hit pentru cei din Coreea de Sud.

„Koh also refuted market speculation indicating that sales of the Galaxy S8 devices are falling short of those for the Galaxy S7 since launch, stating that cumulative sales of the Galaxy S8 smartphones are 15% higher than their predecessors’ compared on the same number of selling days thus far.”

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in a doua parte a lunii aprilie, iar in curand va ajunge la 3 luni de disponibilitate pe pietele globale, deci ar fi trebuit sa treaca de vanzari de 10 milioane de unitati. Desigur ca Samsung nu a spus asta vreodata, ci doar ca ar fi livrat 10 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 catre partenerii sai, deci nimeni nu stie cate temrinale s-au vandut efectiv prin magazine.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre principalii concurenti ai iPhone 8 si baza Samsung Galaxy Note 8.

samsung galaxy s8 vanzari neasteptate