iOS 11 – Trucuri si Buguri pentru iPhone

iOS 11 este departe de a fi perfect, iar asta inseamna ca exista multe buguri pe care foarte multi le pot exploata pentru a face diverse modificari de interfata. In cazul altor buguri ale sistemului de operare exista inclusiv posibilitatea de a modifica animatiile, sau functii foarte simple, insa totul depinde de ceea ce poate fi descoperit de catre cei care isi dedica timpul verificarii functionalitatii pe iPhone.

iOS 11 are prezentate astazi cateva trucuri si buguri de care ne putem folosi pentru a ne pacali prietenii, sau in anumite situatii, pentru a modifica modul in care arata si functioneaza sistemul de operare. In iOS 11 aceste trucuri si buguri sunt temporare, deoarece majoritatea lor vor fi eliminate de catre compania Apple in momentul in care versiunea finala a sistemului de operare va fi lansata.

iOS 11 este in momentul de fata in perioada beta de testare, asa ca e normal sa nu fie perfect, inginerii celor de la Apple modificandu-i in mod constant functionalitatea. Acestea fiind spuse, va las in compania acestor descoperiri facute pentru iOS 11 si daca sunteti interesati sa va jucati cu terminalele voastre iPhone, va recomand sa le incercati.