WhatsApp – Cea mai Tare Functie Noua pe iPhone

WhatsApp va avea cea mai tare functie pentru terminalele iPhone, aceasta fiind aproape pregatita si va permite vizualizarea de clipuri YouTube intr-un nou mod.

WhatsApp are in dezvoltare cea mai tare functie noua pentru iPhone, aplicatia urmand a ne permite sa vedem clipurile video intr-un mod complet nou. Functia noua pentru WhatsApp, companie detinuta de Facebook, a fost descoperita in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru iPhone, aceasta urmand a permite vizualizarea clipurilor video folosind sistemul Picture-in-Picture din iOS, dar tot in interfata in care purtam conversatia in mod normal.

WhatsApp va deschide clipurile video YouTube tot in aplicatie, in loc sa ne trimita in Safari, sau in aplicatia YouTube din terminalele noastre, aceasta fiind o schimbare majora. Ca bonus fata de asta, aplicatia WhatsApp va permite inclusiv vizualizarea clipurilor video in formatul mentionat anterior, deci asta inseamna ca vom vedea clipurile video in timp ce purtam conversatii cu prietenii nostri.

WhatsApp simplifica foarte mult procesul de a discuta cu prietenii nostri, dar si de a vedea clipuri video grozave prin intermediul YouTube, totul fara a parasi efectiv aplicatia. Aceasta schimbare pentru aplicatia WhatsApp va convinge utilizatorii sa partajeze mai multe clipuri video intre ei si-i va scuti de problema schimbarii constante a aplicatiilor pentru a putea sa discute intre ei.

WhatsApp – cea mai tare functie noua pe iPhone

WhatsApp are aceasta functie noua inca in proces de dezvoltare, iar in momentul in care se paraseste interfata de chat, clipul video YouTube revine la starea initiala. WhatsApp nu a implementat deocamdata integrare pentru functia Picture-in-Picture si in afara aplicatiei, dar probabil se va gandi sa faca asta si in viitor, dupa oferirea functiei in formatul pe care il stim deocamdata.

WhatsApp a gandit aceasta functie pentru a fi compatibila doar cu iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S plus, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci restul modeleleor nu o vor avea. E putin probabil ca WhatsApp sa modifice aceasta decizie pentru ca terminalele iPhone mai vechi au ecrane cu diagonala de doar 4 inch, deci prea mica pentru a oferi o experienta de utilizare suficient de buna.

WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta functie doar pentru utilizatorii iPhone, versiunea beta pentru Android neavand-o disponibila in momentul de fata. Daca WhatsApp va decide sa ofere aceasta functie si pentru Android este greu de spus deocamdata, dar e posibil sa o lanseze initial exclusiv pentru terminalele iPhone, iar mai apoi sa extinda disponibilitatea inclusiv pentru Android.

WhatsApp a lansat chiar ieri o actualizare care permite trimiterea oricarui tip de fisiere de pe terminalele noastre, iar aceasta noua functie grozava va fi oferita curand.

3 COMENTARII