Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp – Functii Noi pentru Aplicatia iPhone

WhatsApp – Functii Noi pentru Aplicatia iPhone

WhatsApp a fost actualizata in aceasta seara pentru utilizatorii iPhone, ea avand o serie de functii noi extrem de utile incepand de astazi.

2

WhatsApp, cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, a fost actualizata in cursul acestei seri si aduce o serie de functii noi pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga. Vorbim despre o serie de functii noi pentru aplicatia WhatsApp pe care vi le-am prezentat deja in cadrul unor articole anterioare, iar daca le-ati citit, veti sti intr-o buna masura ceea ce urmeaza sa primiti de la ele dupa instalarea actualizarii.

WhatsApp are incepand de astazi noua functie care permite afisarea conversatiilor importante in partea superioara a listei de conversatii cu prietenii nostri. Cei de la WhatsApp numesc aceasta functie Pinned Chats, iar cu ajutorul sau putem avea totdeauna in prim-plan conversatiile cu cele mai importante persoane din viata noastra, ele putand fi accesate mai usor, daca discutam zilnic cu mai multe persoane.

WhatsApp ne permite sa facem o glisare laterala pe o conversatie pentru a afisa optiunea Pin pentru respectiva conversatie, apasarea butonului blocand acea conversatie in topul interfetei aplicatiei. WhatsApp ne permite sa aplicam pana la 3 pin-uri pentru conversatiile pe care le purtam zilnic, asa ca va trebui sa selectam doar conversatiile cele mai importante pentru afisare prioritara.

WhatsApp – functii noi pentru aplicatia iPhone

WhatsApp confirma in mod oficial si activarea functiei care permite trimiterea oricarui tip de fisiere catre prietenii nostri, dar are grija sa o prezinte intrun mod diferit. Compania WhatsApp vorbeste despre trimiterea de documente, nu neaparat de fisiere, si ne spune ca putem trimite orice fel de documente folosind aplicatia, dar in realitate putem trimite orice fel de fisiere dorim de pe iPhone.

WhatsApp permite trimiterea de fisiere cu dimensiune de pana la 128 MB de pe terminalele iPhone, asa ca aveti grija doar la dimensiune, deoarece extensia nu conteaza. WhatsApp are o noua functie foarte interesanta si pentru poze, o schimbare anterioara grupand multiple poze intr-o interfata mai simpla pentru a fi accesate mai usor, iar acum ele pot fi si partajate mai usor.

WhatsApp permite acum partajarea foarte usoara si a grupurilor de poze, accesarea acestora afisand un buton ce ofera posibilitatea de a le retrimite catre orice alta persoana. Aceasta schimbare simplifica procedura de retrimtere a unor poze primite, deci acum WhatsApp nu ne va mai obliga sa selectam fiecare poza in parte, sau sa le cautam prin biblioteca foto/video pentru a descoperi ce ne intereseaza.

WhatsApp este disponibila gratuit pentru iPhone si poate fi descarcata din App Store urmand acest link.

whatsapp functii aplicatia iphone