Facebook – Noul Buton cu Multe Controverse

Facebook are un nou buton care genereaza deja o multitudine de controverse in randul utilizatorilor care il folosesc in timpul navigarii prin retea.

Facebook a lansat in cursul zilelor trecute un nou buton pentru utilizatorii retelei de socializare, acesta generand deja o multitudine de controverse printre utilizatori. Vorbim despre un buton Hello pe care compania Facebook l-a adaugat deja in conturile unora dintre utilizatori, iar acestia au inceput sa se planga din cauza efectului pe care acesta il creeaza dupa folosire.

Facebook a integrat butonul Hello pentru a le permite utilizatorilor sa salute persoane pe care nu le au deocamdata adaugate ca si prietene in reteaua de socializare. In momentul in care cineva apasa butonul Hello, persoana vizata primeste o notificare de la Facebook in care i se spune ca a fost salutata si desigur ca poate vedea pagina de profil a respectivei persoane in cadrul retelei de socializare.

Facebook a adaugat acest buton pentru a-i ajuta pe oameni sa intre mai usor in contact unii cu ceilalti, insa se pare ca anumite persoane au inceput sa se planga din cauza lui. Conform unora dintre acestia, apasarea accidentala a butonului i-a adus in atentia unor persoane necunoscute, sau a unor fosti iubiti/foste iubite, deci nu toata lumea este chiar atat de entuziasmata de acest nou buton al Facebook.

Facebook – noul buton cu multe controverse

Facebook spera ca oamenii vor face mai usor cunostinta unii cu ceilalti multumita acestui buton Hello, insa in realitate el genereaza mai multe probleme. Desigur ca apasarea accidentala a butonului Hello pe pagina de profil Facebook a unei persoane care nu doreati sa stie ca il urmareati va pune intr-o situatie jenanta, dar daca il vedeti trebuie sa aveti grija sa nu-l apasati din greseala.

Facebook nu a anuntat in vreun fel introducere acestui nou buton pentru utilizatori, el fiind deocamdata testat doar in anumite tari si doar cu anumiti utilizatori ai retelei. Este destul de normal ca Facebook sa testeze functiile in acest mod, iar asta pentru ca functiile majore sunt testate initial pe un numar redus de utilizatori inainte de a fi extinse pentru cele 2 miliarde de persoane care folosesc reteaua.

“I was stalking my managers Facebook whilst I was at work and accidentally sent a “hello”. The amount of times I’ve accidentally hit the hello button on facebook is a joke, looking proper eager to people I’m not even friends with. Trying to add people on Facebook and hitting the say hello button noooooooo I am not waving at u, mortified.”

Facebook testeaza in mod constant functii noi pentru reteaua de socializare, iar asta pentru ca incearca sa ne ofere functii noi tot timpul pentru a ne convinge sa folosim platforma mai des. Facebook va face, cel mai probabil, un anunt oficial cu privire la acest nou buton daca va considera ca el trebuie lansat oficial pentru toata lumea, asa ca vom afla mai multe in momentul in care el va fi disponibil global.

Facebook - Buton Controverse