Wi-Fi Public – zeci de mii de persoane au acceptat sa spele WC-uri gratuit

Retelele Wi-Fi publice sunt cautate de catre foarte multe persoane care nu au suficient de mult trafic de internet disponibil in propriile terminale pentru a-si folosi aplicatiile din dispozitive. Ceea ce foarte multe persoane nu iau in calcul cand acceseaza aceste retele Wi-Fi sunt termenii si conditiile pe care ii accepta in mod automat in momentul in care incep sa le foloseasca.

O companie din Marea Britanie a vrut sa demonstreze cat de ignoranti sunt oamenii care folosesc retelele Wi-Fi publice, asa ca a schimbat termenii si conditiile unora dintre ele. In noii termeni si conditii compania a specificat ca oamenii care ii folosesc retelele Wi-Fi se obliga sa curete parcuri de mizeria facuta de animale, sa imbratiseze animalele strazii, sau chiar sa curete WC-uri.

Compania spune ca nu mai putin de 22.000 de persoane s-au obligat sa doneze 1000 de ore de munca in folosul comunitatii, dar si ca una dintre ele a citit termnii si conditiile. Compania a mentionat printre acesti termeni si faptul ca persoana care-i va citi si va raporta toate aceste schimbari va primi un premiu de la ea, iar in cele 2 saptamani de desfasurare a testului, doar o singura persoana raportat schimbarile.

Retelele Wi-Fi publice sunt oricum periculoase deoarece utilizarea lor poate duce in anumite situatii si la compromiterea unor date personale ale utilizatorilor. Citirea termenilor si conditiilor nu se afla vreodata printre prioritatile celor care folosesc aceste retele Wi-Fi si indiferent cate teste s-ar face, nimeni nu s-ar obosi prea mult sa stea sa citeasca documente lungi si plictisitoare, de acest gen.

“Cleaning festival loos, hugging stray cats and dogs, and scraping chewing gum off the streets are just some of the uninviting tasks people have agreed to in exchange for free WiFi. And we aren’t just talking about a few hundred unfortunate individuals. Over 22,000 people have openly agreed to carry out 1,000 hours of community service after we added the spoof clause into our terms and conditions over a two-week period.”

Wi-Fi public gratuit apalat wc