Prima Pagina iOS 11 iOS 11 Prioritizeaza Retelele Wi-Fi de 5 GHz

iOS 11 Prioritizeaza Retelele Wi-Fi de 5 GHz

iOS 11 vine cu o schimbare foarte utila pentru cei care in case au routere capabile sa le ofere viteze foarte bune pentru navigare pe internet, sau doar transfer de date. Routerele care ofera posibilitatea de a utiliza retele Wi-Fi de 5 GHz exista de ani de zile, insa incepand cu iOS 11 compania Apple a decis ca iPhone si iPad sa prioritizeze aceste retele la conectare, atunci cand avel nevoie de o conexiune.

iOS 11 are aceasta noua functie activa pentru toti utilizatorii cand este folosit sistemul automat de conectare la retelele Wi-Fi, iar cei cu multiple tipuri de rele in case vor fi avantajati. Acestia vor vedea pe iPhone si iPad ca retelele Wi-Fi de 5 GHz sunt folosite mai mereu pentru navigare pe internet si este normal sa fie asa deoarece ele sunt mai rapide, iar iOS 11 a fost gandit inteligent din acest punct de vedere.

iOS 11 nu are vreo optiune de a activa sau dezactiva aceasta functionalitate, asa ca totul este oferit automat pentru utilizatorii iPhone si iPad, fara posibilitatea de a alege daca functia le este utila, sau nu.

ios 11 retelele wi fi 5 ghz

 • Stilumeu 2peu

  Falsa stirea..

 • Stilumeu 2peu

  Iar minciuni

 • Stilumeu 2peu

  Nici nu sa lansat 5g si exista rutere na pe romaneste…fals fals

 • B06DAN

  5ghz, nu 5g. Am un router dlink cu 4 antene. Si emite 2,4ghz si 5 ghz. Ce ti se pare fals?

 • Olimpiu

  Nu s-a prins omu’. Problema e ca la mine 5 GHz papa bateria ceva de speriat (6s). Zici ca-i numaratoarea inversa de la Cape Canaveral. 🙁

 • Misu Carmol

  Nu e mai simplu sa stergi conexiunea in 2.4 GHz? Cand ai router potent, de ce ai mai folosi altceva decat banda de 5 GHz? Piata e plina de routere capabile sa mentina in conditii optime, apartament sau casa, o conexiune in 5 GHz!

 • BMan

  Piata o fi capabila dar 5 nu penetreaza la fel de bine ca 2.4.