iOS 11 ARKit te ajuta sa-ti masori intreaga casa

iOS 11 ARKit este software-ul pentru realitate augmentata pe care compania Apple ni-l va oferi din aceasta toamna pentru iPhone si iPad, el avand extrem de multe utilizari interesante. Cu ARKit dezvoltatorii au reusit sa creeze aplicatii pentru iOS 11 care ofera functii ce pana acum nici nu ni le puteam imagina vreodata posibile pentru iPhone sau iPad, compania Apple simplificand totul pentru utilizatori.

iOS 11 ARKit are in clipul video de mai jos o demonstratie pentru o aplicatie foarte interesanta care permite masurarea distantei camerelor din casele noastre direct de pe iPhone. iOS 11 ARKit foloseste algoritmi speciali pentru realitate augmentata pentru a ne oferi aceasta functionalitate, iar pana acum foarte multe aplicatii cu functii bazate pe ea au fost dezvoltare, dar vor fi lansate abia in toamna.

iOS 11 vine cu foarte multe noutati importante pentru iPhone si iPad, iar ARKit va fi una dintre ele.

Articolul precedentTelekom a Angajat un Fost Ministru al Romaniei
Articolul următorContrabanda cu iPhone, iata cate avea lipite o femeie de corp
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.